Avancronica partidei Steaua Bucuresti - Chelsea - 7 Martie 2013

Suceava - 6 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Steaua Bucuresti va intalni echipa Chelsea Londra pe data de 7 Martie 2013, intr-un meci contand pentru optimile Europa League, partida care va avea loc pe National Arena din Bucuresti.

steaua - chelsea

Se implinesc in curand doua saptamani de la succesul inregistrat in compania lui Ajax si Steaua continua sa pastreze intact gradul de uimire si de admiratie a microbistilor romani, care au imbratisat cu caldura aceasta reusita romaneasca furnizata de catre Reghe si ai sai.

Cu toate acestea, timpul a trecut iar in fata Stelei se afla nimeni alta decat detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, Chelsea Londra. O misiune infinit mai dificila, in ciuda impresiei generale cum ca londonezii ar fi o nuca mai usor de spart comparativ cu Ajax.

Greu de spus, tinand cont de valoarea incontestabila a “albastrilor”, care au in lot superjucatori ce valoreaza zeci de milioane de euro. Genul acela de jucatori care iti pot rezolva meciul intr-o faza care nu anunta nimic. Vorbim aici in mod special de spaniolul Juan Mata, Victor Moses, Frank Lampard, Oscar sau Eden Hazard.

Steaua Bucuresti, in schimb, formeaza o echipa si prin unitatea grupului poate rapune acest colos, pentru a accede in sferturile de finala Europa League. Situatia clubului Chelsea este departe de a fi una stabila, in conditiile in care antrenorul Rafa Benitez si-a pierdut din autoritatea pe care o avea in fata propriilor fotbalisti, fiind la un pas de demitere dupa victoria din FA Cup inregistrata in detrimentul lui Middlesbrough.

Inainte de mansa tur de la Bucuresti, Chelsea a trecut pe teren propriu de formatia lui Gabi Tamas, West Bromwich Albion, in timp ce Steaua Bucuresti s-a distrat pe National Arena in fata mediesenilor de la Gaz Metan. Muntenegreanul Stefan Nikolic a deschis scorul in minutul 33, Cristi Tanase si-a lasat echipa in 10 oameni in minutul 44, pentru ca Mihai Pintilii (72 si 88) sa rezolve ecuatia intalnirii printr-o dubla extraordinara.

Casa de pariuri sportive online Partybets ne pune la dispozitie urmatoarele cote pentru partida Steaua-Chelsea: 4.00 pentru victoria ros-albastrilor, 3.50 pentru o remiza si 1.91 pentru un succes scontat al elevilor antrenati inca de Rafa Benitez.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnibet/avancronica-partidei-steaua-bucuresti-chelsea-7-martie-2013