Calificari Cupa Mondiala 2014 Brazilia: Cehia vs Italia - 7 Iunie 2013

Suceava - 7 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport

Live site

Echipele de fotbal ale Cehiei si Italiei vor fi puse fata in fata in aceasta seara incepand cu ora 21:45, ora Romaniei, meci din cadrul calificarilor la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014.

Cehia si Italia vor fi puse fata in fata in aceasta seara incepand cu ora 21:45, ora Romaniei, meci din cadrul calificarilor la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Cotele sunt oarecum echilibrate, italienii pornind usor favoriti la toate agentiile de pariuri online, dupa cum era si de asteptat, ei avand o cota la victorie de 2.13 in oferta agentiei bet365.
 
Fotbalistii cehi vin la acest meci cu sanse destul de mari in continuare la un loc de baraj, loc pentru care se lupta cu Bulgaria, aflata momentan la 2 puncte in fata. Formatia gazda a strans 8 puncte dupa primele 5 partide, avand un golaverage bun, de 6-4, ofensiva lasand putin de dorit.
In cele 3 jocuri de pana acum disputate pe teren propriu, Cehia a oferit de toate, o infrangere, un egal si un succes.
 
Italia pe de alta parte se prezinta la acest meci dupa un parcurs excelent in campania curenta. Balotelli si ai lui au inceput cu un egal, urmat insa de 4 victorii consecutive. Astfel italienii ocupa fotoliul de lideri cu 13 puncte, fiind in mare masura calificati la turneul final de anul viitor.
Cele 3 deplasari bifate pana acum de oaspeti le-au adus acestora 7 puncte, si locul 1 de asemenea si intr-un astfel de clasament.
 
La Cupa Mondiala din 2006 a avut loc ultimul duel direct, castigat atunci de Italia cu scorul de 0-2 in drumul catre triumful istoric.
 
Pronostic: Italia (Draw no bet) @ 1.44

Italia a avut un parcurs de laudat pana acum, in timp ce echipa gazda a avut destule probleme. Italienii dispun de un lot net superior, iar noi ne asteptam ca meciul dintre Cehia si Italia sa fie castigat de italieni. In caz de egalitate insa, miza va fi returnata.