Case de pariuri utile la EURO 2012

Suceava - 25 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Scurta lista cu cele mai importante case de pariuri sportive online la care puteti paria pe parcursul Campionatului European de Fotbal 2012.

De fiecare data cand intervine in discutie subiectul caselor de pariuri, jucatorii merg imediat cu gandul la un loc care sa le asigure siguranta, cote generoase si din cand in cand bonusuri menite a le restarni pasiunea pentru gambling. Un exemplu excelent in acest sens ar fi casa de pariuri Bet365, care nu inceteaza din a-si rasfata clientii de ani buni de zile, oferind un bonus de inregistrare de nici mai mult, nici mai putin decat 200 de lei (100 USD pentru cei care au inspiratia de a opta pentru aceasta valuta).

Astfel, jucatorii isi petrec o buna parte din timp pariind LIVE la cote foarte bune, luand in considerare faptul ca englezii acopera din plin mai toate sporturile si campionatele interne de pe mapamond. Si mai mult decat atat, vara anului 2012 l-a pus fata in fata pe pariorul roman cu liga a IV-a din Rusia, asta dupa ce in urma cu cateva zile oferta Bet365 a intrat in direct cu realitatile Ligii a III-a din Romania!

Un alt bookmaker care face ravagii in randul pariorilor romani ar fi Unibet, casa al carei bonus poate fi rulat foarte usor. Pe de alta parte, aceasta exceleaza la capitolul handicap asiatic, cat si la oferta dedicata sportului alb: 12, handicap asiatic, pariu pe seturi, total gameuri, scor exact, s.a.m.d. 

Scurta noastra lista se incheie cu Offsidebet, casa de pariuri relativ noua pe piata romaneasca, dar care avea sa prinda radacini imediat, cu atat mai mult cu cat sumele oferite la inregistrarea unui cont nou se invarteau in jurul a 250 de euro. In timp aceasta s-a mai diluat, insa faptul ca acest bookmaker mai putea fi prins in 'ofsaid' din cand in cand, vorbim aici despre modificarea greoaie a cotelor, a reprezentat un real motiv pentru care pariorii cu experienta au ramas fideli experientei oferite aici.