CFR Cluj, favorita caselor de pariuri la castigarea titlului

Suceava - 10 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

CFR pare a fi echipa care s-a intarit cel mai mult in aceasta pauza de vara, iar ardelenii sunt in pole position si de aceasta data.

Liga 1 este pe cale sa inceapa, motiv pentru care marile case de pariuri au inceput sa afiseze cotele aferente viitoarei campioane. Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca ardelenii sunt in pole position si de aceasta data, CFR parand a fi echipa care s-a intarit cel mai mult in aceasta pauza de vara, alaturi de Steaua si Vaslui, alte doua nume mari de pe harta fotbalistica actuala a Romaniei.

In ceea ce priveste Liga 2, treburile sunt tulburi acolo, din moment ce multe dintre componentele celor doua serii nu stau foarte bine din punct de vedere financiar. O veste imbucuratoare vine de la Targoviste, acolo unde autoritatile au batut palma cu 'Baciul' Gica Popescu pentru inca un sezon, cu ceva mai multe pretentii de aceasta data - PROMOVAREA!

Multi microbisti vad posibil acest lucru, deci sanse consistente ca sezonul viitor sa vedem un duel intre cei doi jucatori ai Generatiei de Aur sau, mai bine spus, un duel intre echipele pe care le conduc - Viitorul Constanta, respectiv Chindia Targoviste.

Data fiind pofta romanului de a paria, bookmakerii au pregatit din timp noi surprize pentru cei care prefera sa isi consume weekendurile la intensitate maxima jucand mize medii si mari pe partide de Liga 3! In tot acest timp, noile promovate incearca din rasputeri sa atraga sponsori, fara de care performanta la acest nivel nici nu ar fi posibila ...

Se anunta, asadar, un sezon cel putin interesant, cu o sumedenie de partide interesante si etape presarate de derbiuri incinse atat de la temperatura de afara, cat mai ales de tensiunea ce marcheaza aceste clinciuri cu traditie. Un nou sezon insa, in care echipe importante precum Dinamo sau Rapid vor fi nevoite sa lupte pentru un loc onorabil, mici fiind sansele ca balanta sa traga in dreptul cainilor sau giulestenilor, sleiti de puteri odata cu aparitia unor creatii personale marca CFR Cluj (Arpad Paszkany) sau FC Vaslui (Adrian Porumboiu).

Taguri: liga 1cfrliga 2liga 3