Meci Amical International: Guatemala vs Argentina

Suceava - 13 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport

Live site

Guatemala o va gazdui pe nationala de fotbal a Argentinei Vineri, 14 Iunie 2013 intr-un meci de pregatire, meci inaintea caruia Messi si compania pornesc ca mari favoriti la toate agentiile de pariuri online.

Guatemala o va gazdui pe Argentina vineri dimineata de la ora 05:00 intr-un meci de pregatire, meci inaintea caruia Messi si ai lui pornesc ca mari favoriti la toate agentiile de pariuri online. Cota pentru victoria argentinienilor variaza intre 1.30 si 1.40 in majoritatea cazurilor.
 
Guatemala este clar inferioara din toate punctele de vedere. Gazdele au disputat 5 partide din ianuarie pana la ora actuala, reusind doar 3 rezultate de egalitate si 2 infrangeri, cu echipe precum Belize, Panama, Costa Rica si Columbia. Atacul reprezinta marea problema pentru oaspeti, insa nici apararea nu este una de laudat.
Gazdele sunt fara succes in ultimele 2 partide jucate acasa, remizand fara gol contra celor din Belize si pierzand cu Columbia, scor 1-4.
 
Argentina de cealalta parte a baricadei se prezinta la acest meci dupa o prima jumatate de an 2013 fara infrangere. Messi, Aguero si compania au inregistrat 2 victorii, cu Suedia si Venezuela, urmate insa apoi de 3 remize consecutive cu Bolivia, Columbia si Ecuador.
Cand vine vorba de deplasari, argentinienii au 2 victorii si 3 rezultate de egalitate in precedentele 5 partide pe teren strain.
 
In 2008 Argentina a castigat ultimul meci direct cu Guatemala, scor 5-0 intr-un meci de pregatire jucat pe teren propriu.
 
Pronostic: 2 pauza / 2 final @ 1.60

Putem merge si pe o victorie la handicap a Argentinei, insa cota de 1.60 oferita de bet365 pentru 2 pauza / 2 final este destul de tentanta. Plus de asta pronosticul are sanse mari de reusita tinand cont de diferenta enorma de valoare dintre cele doua tabere, diferenta inclinate in favoarea Argentinei.