Olanda isi ia la revedere de la EURO 2012

Suceava - 15 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Olanda a reusit contraperformanta de a pierde cele doua partide din Grupa B, astfel incat isi va lua la revedere de la Euro 2012.

olanda euro 2012

olanda euro 2012

Prezentata ca o potentiala castigatoare a turneului final gazduit de catre Polonia si Ucraina in acest an, Olanda a reusit contraperformanta de a pierde cele doua partide din Grupa B, socand intreaga lume fotbalistica prin esecul in fata Danemarcei, scor 0-1, pentru ca mai apoi sa piarda si cu Germania condusa excelent in teren de catre Super Mario Gomez, cel care a inscris toate cele trei goluri ale nemtilor pana in aceasta faza a competitiei.

Ocupand ultimul loc in Grupa B, cu 0 puncte la purtator, Olanda este inconjurata de (prea) multi de DACA in ultima etapa a fazei grupelor, conditiile primordiale fiind urmatoarele: in primul rand, Germania sa isi respecte blazonul si sa invinga Danemarca, iar mai apoi batavii sa se impuna pentru prima data la acest european in dauna Portugaliei!

Si pentru ca tacamul sa fie complet, cercetand cateva statistici fotbal, am indrazni sa afirmam cu tarie ca acesta ar putea fi la fel de bine scenariul unui basm, deoarece toate drumurile duc la ... Danemarca/Portugalia, ambele permitandu-si cate o remiza, cu conditia ca Germania, respectiv Olanda, sa nu aiba ceva de spus in acest sens.

Acestea fiind spuse, Campionatul European da peste cap o serie de clasamente fotbal ce pareau batute in cuie, ierarhiile parca nerespectandu-se in acest an, in care Rusia surprinde in mod placut, iar Irlanda lui Trapattoni iese din carapace si este pedepsita imediat de catre croati, scor 1-3. Astfel, nu ne mai ramane decat sa stam cu un ochi setat pe meciul serii din faza grupelor si cu un altul pe rezultate live fotbal, sperand totodata ca sferturile de finala nu vor fi vaduvite de nume mari precum Olanda, Italia sau Anglia. Altfel, la modul in care s-au prezentat la ora meciului aceste foste si actuale candidate la cununa de lauri, nu e greu de prezis ca macar una va claca, cea mentionata in titlu fiind practic condamnata pieirii.