Rusia a provocat primul soc la EURO 2012

Suceava - 11 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Sport

Campionatul European de Fotbal din Ucraina si Polonia tine sa ne socheze inca din start, cu nationala Rusiei in rolul principal; vorbim desigur, despre acel 4-1 aplicat cehilor.

euro 2012

euro 2012

Campionatul European de Fotbal din Ucraina si Polonia tine sa ne socheze inca din start, cu nationala Rusiei in rolul principal; vorbim, desigur, despre acel 4-1 aplicat cehilor, care in ciuda faptului ca nu mai sunt aceeasi forta de altadata, se poate lauda cu jucatori de top precum Tomas Necid! Nu a fost cazul ieri, cand fluieral final avea sa consemneze un sec '1' in dreptul ei, in vreme ce rusii au perforat poarta adversa de cate ori au avut ... pofta.

Analistii care studiau de zor o serie de clasamente fotbal, vizandu-l inainte de toate pe cel intocmit de catre UEFA, decretau inaintea meciului ca vom avea o confruntare bazata in principal pe forta, cu Rusia impunandu-se in cel mai pur stil italian posibil. Bookmakerii, de asemenea, prezentau drept momeala cote mici pe scoruri precum 0-0, 0-1, 1-0 si 1-1. Cotele pe over nu tentau mai pe nimeni, din moment ce peste 1.5 la total goluri se situa in jurul valorii de 1.44 sau chiar 1.50 la alte case de pariuri ceva mai generoase.

Siteurile specializate in predictii fotbal marsau pe aceeasi idee, pentru ca intr-un final, consultand manunchiul de rezultate live afisate pe Internet sa constati un deznodamant mai putin constant. Si spectacolul poate continua, deoarece Grupa Mortii este pe cale sa isi desfasoare aripile in aceasta seara - Olanda se intalneste cu outsiderul grupei, Danemarca, pe cand panzerele nemtesti vor sa isi consolideze statutul de favorita printr-un succes consistent in fata trupei lui Cristiano Ronaldo, Portugalia. Citind remarcile microbistilor vizavi de Grupa B, mi-a placut in mod special cea conform careia 'Dumnezeul Fotbalului' a tinut cu ardoare ca publicul spectator sa aiba parte de 6 meciuri de foc!

Ultima zi de weekend ne va rasfata cu alte doua intalniri de gala, Spania-Italia fiind parca una dintre cele mai asteptate inclestari din prima etapa a fazei grupelor. Poate doar cu Germania-Portugalia sa rivalizeze din acest punct de vedere. Prin urmare, berea la rece, semintele prin zona, televizorul setat pe programul preferat, sotie intelegatoare si ... FOTBAL!!