Unelte utile pariorilor, accesibile cu ajutorul portalului Betindex.ro

Suceava - 17 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Consultati portalul Betindex.ro, care iti pune la dispozitie informatii din domeniu: clasamente fotbal, rezultate live, case pariuri, statistici fotbal.

Secolul vitezei s-a rasfrant si asupra gamblingului, astazi implinindu-se ani buni de cand industria pariurilor online a captivat o lume intreaga, nisa cuprinzand astazi o sumedenie de siteuri unde  poti consulta clasamentele de fotbal ale diferitelor competitii, scoruri live, s.a.m.d. Fie ca vorbim despre pariori ocazionali sau, dimpotriva, pariori inraiti, casele de pariuri s-au dovedit a fi foarte maleabile in satisfacerea clientilor, piata actuala cuprinzand din ce in ce mai multe evenimente sportive ce au loc la nivel mondial.

Fotbalul a fost si probabil va ramane sportul numarul 1 al fanilor din intreaga lume. Nu e de mirare, deci, ca statisticile fotbalistice sunt cele mai cautate atunci cand vorbim despre pariuri online/ offline. Bookmakerii trateaza, la randul lor, cum se cuvine aceste evenimente. Pe scurt, ar fi vorba despre un pachet intreg de optiuni de pariere plus bonusurile aferente biletelor cu mai multe selectii sau oferta "money back" in cazul in care meciul se termina fara ca tabela de marcaj sa sufere modificari (0-0). In plus, pe langa clasicele pariuri 1X2, astazi regasim in oferta si pariuri pe cartonase, cornere, inlocuiri (numai in competiile majore), etc.

Sezonul toamna-vara include toate campionatele puternice ale Europei (Serie A, Primera Division, Ligue 1, Premier League, etc), competitiile europene intercluburi, preliminarii Campionat European sau Mondial, s.a., deci nenumarate seri pline de goluri si milioane de ochi atintiti spre paginile web cu rezultate live la fotbal. Si cum regalul fotbalistic nu poate fi lipsit si de alte activitati extrafotbalistice, cum ar fi pariatul spre exemplu, deschiderea unui cont la o casa de pariuri sportive e un "must". Pentru detalii complete, poti consulta portalul Betindex.ro, care iti pune la dispozitie informatii din domeniu (clasamente fotbal, rezultate live, case pariuri, statistici fotbal), cat si rubrici dedicate, cum ar fi Biletul Zilei, Liga 1 si multe altele. Tu ti-ai facut biletul pe azi? Mult succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnibet/unelte-utile-pariorilor-accesibile-cu-ajutorul-portalului-betindex-ro