omnibet    

Comunicate de presa si evenimente pe tema omnibet

 • omnibet. Pariuri sportive prin omnibet.ro

  omnibet

  Suceava, Suceava - 24 August 2012

  Comunicat de Ovidiu Prelipcean

  ... omnibet.ro, un portal de pariuri sportive online dedicat jucatorilor din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pariuri sportive , case de pariuri , omnibet , omnibet.ro , biletul zilei

 • omnibet

  Suceava, Suceava - 22 August 2012

  Comunicat de Ovidiu Prelipcean

  O scurta prezentare a casei de pariuri sportive online Unibet si a bonusurilor oferite de aceasta pentru toti utilizatorii din Romania. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pariuri sportive , unibet , bonus unibet , omnibet , betindex

  Vezi toate comunicatele de presa despre omnibet

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul omnibet.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la omnibet. Informatiile despre omnibet cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul omnibet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la omnibet, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.