omniconvert    

Comunicate de presa si evenimente pe tema omniconvert

 • omniconvert

  Bucuresti - 28 October 2019

  Comunicat de GANT & STERLING CONSULTING

  ... omniconvert lansează în faza beta, soluția de machine-learning Adapt pentru magazinele de comerț electronic. Tehnologia își propune creșterea vânzărilor online a acestora prin îmbunătățirea modului în care acestea ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: omniconvert , adapt

 • omniconvert. Rata conversie in functie de trafic

  omniconvert

  Bucuresti - 31 January 2019

  Comunicat de GANT & STERLING CONSULTING

  ... omniconvert pe un eșantion de 772 milioane de vizite ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conversie , omniconvert , retentie , machine learning

  Vezi toate comunicatele de presa despre omniconvert

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul omniconvert.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la omniconvert. Informatiile despre omniconvert cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul omniconvert, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la omniconvert, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.