Promoția de primăvară, la AXXIS Nova Resort & SPA: „Bucătăria ta complet utilată, GRATIS!"

Constanta - 26 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

AXXIS Nova Resort & SPA, dezvoltatorul imobiliar de top din Mamaia Nord, anunță lansarea unei promoții de neratat: din 27 aprilie 2023 și până pe 2 mai 2023, toți cei care semnează un contract de rezervare, pentru orice tip de unitate locativă din cadrul complexului AXXIS Nova Resort & SPA, vor primi bucătăria complet utilată, GRATUIT.

promotie bucatarie gratis axxisnova

Amplasat în prima linie la mare, AXXIS Nova Resort & SPA este primul concept integrat din Mamaia Nord şi oferă o gamă largă de facilități, funcționale tot timpul anului. Include studiouri, apartamente de lux cu 2 și 3 camere, o plajă cu standard Blue Flag și un hotel de animale de companie. AXXIS Nova Resort & SPA este locul perfect pentru a-ți petrece timpul liber, indiferent de anotimp.

Oferta specială de primăvară vine la pachet cu toate facilitățile premium ale complexului și locatia ideală, în prima linie la mare, în inima Mamaiei Nord.

În plus, toate apartamentele beneficiază de sistem Smart Home preinstalat, pentru a garanta calitatea și confortul.

Promoția specială „Bucătăria ta complet utilată, GRATIS!" este disponibilă pentru o perioadă de timp limitată, DOAR între 27 aprilie și 2 mai.

Pentru mai multe informații despre această ofertă, puteți accesa: https://www.axxisnova.ro/ro/promotie-primavara/

De asemenea, pentru mai multe detalii, sunteți așteptați la o vizită la showroom-ul AXXIS Nova Resort & SPA, din Bdul Mamaia Nord nr. 145, deschis și în minivacanța de 1 mai.

Program Showroom:

10:00 -18:00 sambata, 29 aprilie 2023

10:00 -18:00 duminica, 30 aprilie 2023

10:00 -18:00 luni, 1 mai 2023

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omniflux/promotia-de-primavara-la-axxis-nova-resort-spa-bucataria-ta-complet-utilata-gratis