Compania Kingston lansează Data Traveler Elite, 4GB

BUCURESTI - 8 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

7713-dt-elite.jpg

Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial în producţia de memorii electronice, a lansat un flash drive portabil cu capacitatea de 4 Gb. Totodată, flash drive-ul oferă protecţie sporită a datelor. Modelul recent lansat este, de fapt, extinderea gamei Data Traveler® Elite USB, gamă care a primit numeroase premii din partea criticii de specialitate. Acest produs este disponibil in Romania prin intermediul companiei Omnilogic (www.omnilogic.ro), distribuitor cu valoare adăugată al companiei Kingston din 2002.

„Noul Data Traveler de 4 Gb oferă performanţe şi siguranţă de neegalat pe piaţă”, spune Mike Kuppinger, digital media manager, Kingston. “Multe flash drive-uri USB oferă un anumit grad de criptare software, însă Kingston Data Traveler Elite vine cu un plus de securitate hardware built-in şi spaţiu mai mare de stocare pentru a garanta securitatea informaţiei profesioniştilor din domeniul IT, marilor afaceri sau administraţie publică şi guverne”, a continuat dl.Kuppinger.

Kingston Data Traveler Elite are o combinaţie unică de securitate software – hardware, fapt care conferă un control de acces şi protecţie criptată a datelor fără precedent. Software-ul TravelerSafe+ instalat pe Data Traveler Elite permite utilizatorilor să paroleze o porţiune specificată din memorie, porţiune care utilizează criptare hardware pe 128 biţi EAS. Când Kingston Data Traveler Elite este deconectat de la un sistem, toate ameninţările asupra informaţiei încetează, iar dacă anumite date se pierd, sistemul de criptare hardware protejează datele în faţa accesului neautorizat.


Specificaţiile tehnice ale Kingston Data Traveler Elite:

· Rapid – ratele de transfer date de până la 24-MB/sec. citire şi până la 14-MB/sec. scriere
· Sigur – utilizează criptarea 128-biţi (AES) pentru zona privată
· Protejat - include software de acces TravelerSafe+ pentru Windows
· Uşor de folosit – trebuie doar introdus în portul USB; include My Traveler file management software
· Capacităţi – 256MB, 512-MB, 1-GB, 2-GB, 4-GB
· Dimensiuni – 77,4mm x 22,1mm x 10,1 mm
· Fiabil – garanţie 5 ani
· Durata stocare date – până la 10 ani

Informaţii suplimentare despre Kingston Data Traveler Elite găsiţi la adresa :
kingston.com/digitalmedia

Fondată în 1987, Kingston Technology Company Inc. este cel mai mare producător independent din lume de produse de memorie şi media digitale. Kingston are fabrici în Malaezia, Taiwan, China şi Fountain Valley, California. Procesarea finală Kingston implică testare şi logistică pentru memorii. Kingston suportă toate funcţiile de procesare a memoriilor, de la recepţia casetei la modulul complet. Kingston deserveşte o reţea de distribuitori, distribuitori de licenţe şi cumpărători cu amănuntul în peste 3.000 de locaţii din lume. Pentru mai multe informaţii despre Kingston, vizitaţi www.kingston.com

Acest comunicat vă este furnizat de compania Omnilogic (www.omnilogic.ro), distribuitor cu valoare adăugată al companiei Kingston din 2002.

Despre OMNILOGIC

Cu peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, Omnilogic a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri consolidata in Romania si in zona Central Est-Europeana de peste 120 milioane USD, ceea ce ii confirma pozitia de lider al pietei de distributie a produselor IT&C. Prin introducerea pe piata locala a unor tehnologii de varf la nivel mondial, Omnilogic se situeaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.

Claudia Beimel
PR & Marketing Manager
cbeimel@omnilogic.ro