Compania Omnilogic a devenit partener Sony Proffesional.

BUCURESTI - 15 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Omnilogic va distribui în România produse SONY din gama Network Video Monitoring şi Videoconferencing.

Distribuţia va cuprinde, practic, două paliere: cel de produse şi cel de soluţii. Omnilogic va avea în portofoliu, pe partea de videoconferinţe, sisteme de grup, sisteme de tip „Executive Videoconferencing”, accesorii generale, plus un extins serviciu de asistenţă.
Soluţiile pentru conferinţe video cuprind o gamă foarte vastă, deservind nenumărate aplicaţii şi procese, de la cele personale, educaţionale, medicale sau de afaceri până la cele guvernamentale, de mare amplitudine, pentru săli de dimensiuni mari, pentru proceduri ale justiţiei etc.
Pe palierul de soluţii video networking, Omnilogic va fi partenerul Sony în distribuţia de camere video reţea, camere video IT, convertoare de la analog la digital IT, software de inregistrare si arhivare video.

Pentru mai multe informaţii privind produsele Sony care vor fi distribuite de compania Omnilogic, vizitaţi www.sonybiz.net

Acest comunicat vă este furnizat de compania Omnilogic (www.omnilogic.ro).

Despre OMNILOGIC

Cu peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, Omnilogic a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri consolidata in Romania si in zona Central Est-Europeana de peste 120 milioane USD, ceea ce ii confirma pozitia de lider al pietei de distributie a produselor IT&C. Prin introducerea pe piata locala a unor tehnologii de varf la nivel mondial, Omnilogic se situeaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.

Claudia Beimel
PR & Marketing Manager
cbeimel@omnilogic.ro