Convergent Networks 2004

BUCURESTI - 12 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

“New Business Opportunities for the Converged Communications Market“
13 Mai 2004, Centrul de Conferinte Crowne Plaza

Convergent Networks 2004

Joi, 13 mai 2004 – Centrul de Conferinţe Crowne Plaza – Compania Omnilogic organizează astăzi cea de-a şasea ediţie a evenimentului său tradiţional şi de referinţă Convergent Networks, care îşi propune să aducă în atenţia utilizatorilor oportunităţile din domeniul telecomunicaţiilor de pe piaţa românească.


Compania Omnilogic a promovat conceptul convergenţei mediilor de comunicare încă din 1999, de la prima ediţie a manifestării, moment la care acesta reprezenta o noutate chiar la nivel mondial.

„Acest eveniment, ajuns la cea de a şasea ediţie, se bazează pe o necesitate reală, de a promova beneficiile convergenţei şi soluţiile inovative pe care aceasta le generează în contextul dezvoltării pieţei de IT&C din România. Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei a ţinut cont de convergenţă ca tendinţă fundamentală care se manifestă în domeniul IT&C pentru asigurarea unei infrastructuri corespunzătoare pentru dezvoltarea societăţii informaţionale”, a declarat dl. Dan Nica, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.
Convergent Networks propune o viziune remarcabilă asupra tendinţelor de evoluţie a pieţei româneşti de IT&C, demonstrând rolul tehnologiei şi analizând rolul pe care aceasta trebuie să îl joace.

„Trendurile şi oportunităţile din piaţa românească sunt de fapt, an de an, motivaţia seminarului nostru. Ca eveniment Business-to-Business, Convergent Networks este extrem de pragmatic. Nu se adresează factorului de imagine, ci factorilor de decizie tehnică şi comercială. Este un seminar după care aşteptăm, pe cât posibil, materializarea ideilor exprimate acolo", a afirmat dl. Gabriel Marin, Managing Director Omnilogic.

Despre OMNILOGIC

Omnilogic - un jucator cu valoare adaugata

In pozitia sa de Value-added distributor, Omnilogic ofera atât produse cu valoare adaugata, cât si servicii profesionale (expertiza pentru piata de telecomunicatii si operatori) si se pozitioneaza în avangarda noutatilor si a tendintelor tehnologice din domeniul IT&C.

Claudia Beimel
cbeimel@omnilogic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnilogic/convergent-networks-2004