NATIONALA MASCULINA DE BASCHET TINERET A ROMANIEI, SPONSORIZATA DE OMNILOGIC, MEDALIATA CU AUR LA CAMPIONATUL EUROPEAN !

BUCURESTI - 16 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Echipa masculină de tineret sub 18 ani a României a reuşit să demonstreze, în faţa a peste 3000 de spectatori la Sibiu şi în faţa unei Europe întregi, că este cea mai bună de pe continent, în grupa valorică B. Acest lucru demonstrează încă o dată că valorile reale în sport, cultură, afaceri, sunt menite să ajungă şi să rămână la suprafaţă. OMNILOGIC a investit în această echipă, convinsă fiind că succesul va surâde acestor tineri minunaţi care ne-au dăruit, tuturor, mult mai multe decât investiţia noastră: ne-au adus un titlu european care nu poate fi cuantificat decât prin dorinţă, ambiţie, performanţă, dăruire. Sunt valori în care crede şi compania OMNILOGIC, valori pe care le cultivăm de aproape 15 ani în industria IT din România şi din regiune.

Îi felicităm din inimă pe băieţii noştri, felicităm Federaţia Română de Baschet şi credem că efortul lor comun este măsura acestei performanţe de excepţie care aduce România de pe locul 35 (ultimul, anul trecut) în prima grupă valorică, grupa A.

Apelativele “Feţi-Frumoşi sub panou”, “Campionii”, “Eroii” pe care componenţii echipei le-au primit din partea presei româneşti sunt pe deplin justificate şi fac cinste acestui sport în care OMNILOGIC continuă să creadă.

De altfel, compania noastră sponsorizează şi echipa feminină de baschet a României care a obţinut o calificare istorică la Campionatul European din Turcia 2005, echipa de cadete, vicecampioana balcanica 2006, Timisoara, junioare – U18, locul VIII la Campionatul European 2006, Chieti, Italia.

Suntem siguri că rezultatele de excepţie ale echipei de tineret sub 18 ani nu se vor opri aici, jucătorii şi Federatia Romana de Baschet putând în continuare conta pe sprijinul OMNILOGIC întru excelenţă.

Despre OMNILOGIC

Infiintata in 1992, compania OMNILOGIC este liderul pietei de IT&C din Romania. In perioada de la infiintare si pana in prezent, firma a initiat si a consolidat parteneriate strategice cu principalii producatori din zona IT&C (IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco, Nortel, Ericsson, Harris, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel, etc). De altfel, OMNILOGIC a fost implicata, direct sau indirect, in marea majoritate a proiectelor de infrastructura IT&C, nationale si regionale, atat din sectorul privat cat si din sectorul public.
Cu o strategie coerenta in zona distributiei cu valoare adaugata (Value-Added Distributor) si cu o cifra de afaceri consolidata in Romania si in zona Central Est-Europeana de peste 160 milioane USD in 2005, OMNILOGIC se pozitioneaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.
Pentru mai multe detalii contactati:

Claudia Beimel,
Director Marketing & PR,
OMNILOGIC

claudia.beimel@omnilogic.ro