NAVIGAŢI PE INTERNET ÎN STIL MARE CU NOUL MODEM DE 56 K DE LA U.S. ROBOTICS

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

6586-usr5631faxmodem.jpg

U.S.Robotics, Maidenhead, Marea Britanie – Cine spune că tehnologia nu poate, de asemenea, să arate bine? Noul fax-modem analogic de la U.S. Robotics® intră în competitiţie printr-un design nou, strălucitor, şi prezintă o serie de caracteristici ideale pentru noua generaţie de utilizatori de Internet de astăzi. Vitezele mai mari de upload îmbunătăţesc capacitatea de a juca jocuri online, publicarea de fotografii electronice şi trimiterea de e-mail-uri cu ataşamente mari. De asemenea, dispozitivul suportă cele mai noi standarde V.92 şi V.90, compatibile cu o varietate mai mare de furnizori de servicii.

„Uşor de instalat şi de utilizat, acest fax-modem prezintă caracteristicile cele mai dorite de utilitzatorii mai tineri. Dispozitivul modern, albastru, are picioare detaşabile, permiţând utilizatorilor să-i schimbe orientarea după preferinţe. Facilităţile îmbunătăţite de telefonie, ca „Modem în aşteptare”, permit preluarea apelurilor fără întreruperea conexiunii la Internet, astfel încât nu veţi pierde niciodată apelurile de la prieteni. Toate acestea cu un consum minim de energie electrică de la calculator şi cu un design atrăgător – ce şi-ar putea dori mai mult un utilizator de Internet?” a declarat Peter Blampied, director de vânzări şi operaţiuni al U.S. Robotics EMEA.

Caracteristicile şi beneficiile esenţiale ale fax-modem-ului de 56 K de la U.S. Robotics (USR815631)
· Noul design hardware integrat reduce costurile, prezentând în acelaşi timp beneficiile celor mai noi tehnologii şi viteze de date/fax de până la 56 kps
· Consum minim de energie electrică de la calculator – permite cea mai rapidă viteză posibilă, folosind interfaţa serială a PC-ului (interfaţa cea mai uşor de manipulat a calculatorului)
· Suportă cele mai noi standarde V.92 şi V.90
· V.92 vă permite să trimiteţi mai rapid ataşamentele e-mail-urilor – V.PCM Upstream permite viteze crescute de upload
· Facilitatea „Modem în aşteptare” vă permite să preluaţi apelurile în timp ce sunteţi online, fără a pierde conexiunea la Internet (Facilitatea „Modem în aşteptare” necesită un ISP care foloseşte V.92 şi serviciul „Apel în aşteptare” de la compania de telefonie)
· Facilitatea „Conectare rapidă” vă permite să stabiliţi conexiunea mai repede
· Nu pierdeţi apelurile importante – U.S. Robotics Internet Call Notification (ICN) permite afişarea noilor apelurilor, astfel încât să le puteţi prelua pe cele importante (afişarea numărului apelantului necesită serviciul Caller ID de la compania de telefonie). Software-ul ICN necesită Windows 98, Me, 2000 sau XP)
· Asistenţă pentru clienţi prin e-mail şi telefon, via www.usr.com
· Este compatibil cu Windows 95, 98, Me, NT4.0, 2000, XP şi alte sisteme de operare care au suport pentru port RS-232


DESPRE U.S. ROBOTICS
De trei decenii, U.S. Robotics este leaderul mondial în domeniul accesului la Internet, furnizând cele mai inovative modem-uri de pe piaţă, de cea mai bună calitate. De asemenea, U.S. Robotics oferă o serie de produse de conectare wireless şi prin cablu şi dispozitive de securitate pentru casă şi birou. Compania are parteneriate cu jucători cheie din industrie şi cu furnizori de noi tehnologii, pentru a aduce consumatorilor soluţii de conectare prin lanţul extins de distribuţie mondială. U.S. Robotics este o companie privată, cu sediul central in Chicago, SUA, şi sediul central EMEA în Marea Britanie. Pentru informaţii suplimentare despre companie şi produsele oferite, vă rugăm să vizitaţi site-ul Web http://www.usr.com.

În România, U.S. Robotics şi-a creat o structură de distribuţie puternică prin partenerul său, compania Omnilogic (www.omnilogic.ro), distribuitor autorizat în România al produselor şi soluţiilor U.S. Robotics încă din 1999.

Imaginile produselor sunt disponibile la cerere şi de asemenea pot fi descărcate de pe www.usr.com/adbuilder.

U.S. Robotics este marcă înregistrată a U.S. Robotics Corporation.

Despre OMNILOGIC

Cu peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, Omnilogic a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri consolidata in Romania si in zona Central Est-Europeana de peste 120 milioane USD, ceea ce ii confirma pozitia de lider al pietei de distributie a produselor IT&C. Prin introducerea pe piata locala a unor tehnologii de varf la nivel mondial, Omnilogic se situeaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.

Claudia Beimel
cbeimel@omnilogic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnilogic/navigati-pe-internet-in-stil-mare-cu-noul-modem-de-56-k-de-la-u-s-robotics