Omnilogic anunta rezultate record pe relatia sa comerciala cu Cisco Systems pentru anul fiscal 2005 al Cisco Systems (01-Aug-2004 -31-Iul-2005).

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Astfel, vanzarile de produse Cisco au depasit 16 milioane USD . Cele mai mari valori au fost inregistrate pe segmentul operatorilor de comunicatii, urmate de segmentele de Enterprise si SMB. Precedentul an de referinta a fost (pana la acest moment) anul 2003, cand Omnilogic a inchis o cifra de afaceri de peste 13 milioane USD cu Cisco.

Cisco a fost (in ultimii 6 ani) si ramane principalul nostru partener din zona comunicatiilor convergente. Initiata acum mai bine de 6 ani, relatia Cisco - Omnilogic credem ca poate fi un model de cooperare fructuoasa, nu numai pe piata locala, dar si pe piata regionala.
Omnilogic a investit si investeste masiv in sporirea competentelor sale comerciale si tehnologice interne, in paralel cu dezvoltarea atat a canalelor de distributie din zona SMB cat si in stabilirea de noi parteneriate strategice pentru proiectele complexe din zona operatorilor de comunicatii si a clientilor de tip enterprise.
In plus, apreciem la superlativ eforturile partenerilor nostri specializati din tara, care au inteles sa investeasca in sporirea competentelor lor tehnice si comerciale, astfel incat proiectele noastre nationale sa se finalizeze fara exceptie, cu un succes deosebit.

“Atat eu cat si colegii mei din Omnilogic speram sa mentinem, pe urmatorii 2-3 ani, un ritm de crestere de 20-30 % pe an pe relatia cu Cisco Systems. Suntem convinsi ca acest ritm va fi benefic, nu numai pentru Omnilogic si Cisco, dar si pentru piata romaneasca de comunicatii.” a mentionat Gabriel Marin, director general Omnilogic.

Despre OMNILOGIC

Înfiinţată în 1992, compania Omnilogic este liderul pieţei de IT&C din România. Până în prezent, printr-un efort continuu şi o viziune unică, firma a iniţiat şi a consolidat parteneriate strategice cu principalii producători din zona IT&C (IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco, Nortel, Ericsson, Harris, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel etc). De altfel, Omnilogic a fost implicată, direct sau indirect, in marea majoritate a proiectelor de infrastructură IT&C naţionale şi regionale, atât din sectorul privat cât şi din sectorul public. Cu o strategie coerentă în zona distribuţiei cu valoare adaugată (Value-Added Distributor) şi cu o cifră de afaceri consolidată în România şi în zona Central Est-Europeană – de aprox. 120 milioane USD în 2004, Omnilogic se poziţionează în avangarda dezvoltării tehnologice din domeniul IT&C.
Claudia Beimel
PR & Marketing Manager
cbeimel@omnilogic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnilogic/omnilogic-anunta-rezultate-record-pe-relatia-sa-comerciala-cu-cisco-systems-pentru-anul-fiscal-2005-al-cisco-systems-01-aug-2004-31-iul-2005-