Omnilogic si MSI semneaza un contract de distributie

BUCURESTI - 18 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Omnilogic si MSI anunta semnarea acordului de distributie pentru intregul portofoliu de produse MSI ce cuprinde notebook-uri, all-in-one PC, desktop-uri, servere/statii de lucru, placi de baza, placi video, retelistica, echipamente de comunicatie wireless, multimedia, produse electronice de larg consum si o gama larga de accesorii si periferice.

Gratie incheierii acestui parteneriat, Omnilogic va putea oferi pe piata romaneasca o gama completa de produse IT&C, menite sa satisfaca cele mai complexe nevoi ale utilizatorilor individuali la preturi accesibile. Calitatea produselor MSI a fost recunoscuta si premiata recent de multe publicatii de specialitate din lume.
Tot recent, la Hanovra, un produs MSI a castigat prestigiosul CeBIT Preview Award 2010. Este vorba despre All-In-One Wind Top AE2220 cu tehnologie de touch-screen si cu ecran de 22 inch. 'Suntem onorati sa putem oferi si comercializa pe piata romaneasca produse MSI inovative tehnologic si competitive cum ar fi: All-In-One PC, notebook-uri si accesorii diverse. Faptul ca Omnilogic a devenit distribuitor MSI asigura partenerilor nostri o gama de produse completa si complexa care sa corespunda nevoilor si cerintelor consumatorilor.” a declarat dna. Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales.
' 'Quality Products Lead To Faithful Customers' este motto-ul ce ne ghideaza pe noi cei din MSI. Cu o echipa de 2000 de ingineri experimentati in cadrul departamentului de cercetare-dezvoltare, ne straduim sa oferim produse competitive.' a declarat dl. Dragan Milanovic, General Manager MSI Balkan.

Despre MSI
Avand o experienta de peste 20 de ani in designul si fabricarea de produse IT de o inalta performanta, MSI isi concentreaza productia pe echipamente de ultima generatie, garantia calitatii lor fiind data de certificarile ISO 9001 si ISO 14001. MSI se afla in acest moment in Top 3 in privinta productiei de placi de baza si a placilor grafice. In 2010 MSI se concentreaza pe obtinerea unei pozitii reprezentative in clasamentul producatorilor de notebook-uri si destop-uri mondiali. Pentru mai multe informatii despre MSI si portofoliul de produse accesati http://ro.msi.com/.

Despre OMNILOGIC

Acest comunicat va este furnizat de Omnilogic, companie care, prin introducerea pe piata a unor tehnologii de varf la nivel mondial, se situeaza in avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C din Romania. Printre partenerii sai se numara cele mai performante companii din lume. Pentru mai multe informatii vizitati www.omnilogic.ro
Claudia Beimel
PR Director
OMNILOGIC
claudia.beimel@omnilogic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnilogic/omnilogic-si-msi-semneaza-un-contract-de-distributie