Omnilogic sprijină echipa de baschet a României la CE U 20

BUCURESTI - 1 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Campionatul European de Baschet U 20 Divizia B, organizat de Federaţia Română de Baschet, alături de alte foruri internaţionale din domeniu, se desfăşoară în perioada 1-10 august 2008 la Sala Sporturilor din Târgu Mureş. Este cel de-al doilea eveniment baschetbalistic din Europa de anul acesta şi reuneşte cele mai talentate 19 echipe europene.

Omnilogic susţine echipa României, una dintre principalele favorite la titlu, în reeditarea succesului din 2006, când aceasta a câştigat Campionatul European de Baschet U 18. A devenit o tradiţie pentru compania noastră să sprijine performanţa, competiţia şi spiritul de fair play dincolo de graniţele domeniului în care îşi desfăşoară activitatea, în special în domeniul sportului. Există o legătură extrem de puternică între Omnilogic şi baschet, legătură care a fost demonstrată de-a lungul timpului prin sprijinul constant pe care compania noastră l-a oferit diferitelor loturi naţionale de baschet.

Elementele fundamentale ale acestui sport sunt logica, viziunea, perseverenţa, spiritul de fair play şi cel de echipă. Aceste principii au ghidat compania noastră în business-ul pe care l-a construit în cei peste 15 ani de activitate şi au propulsat-o în prima linie a pieţei de tehnologie din România.

Campionatul European de Baschet U 20 marchează totodată trecerea de la juniorat la seniorat a celor mai talentaţi jucători din această grupă de vârstă. Este o etapă de maturizare căreia sperăm ca jucătorii din echipa României să îi facă faţă cu multă abilitate, flexibilitate şi spirit combativ, aşa cum au demonstrat-o până acum.

Ne bucură faptul că putem fi alături de echipă a României într-o competiţie în care cele mai importante echipe europene vor lupta, într-un spectacol efervescent, pentru titlul de campioni europeni. Compania Omnilogic este mândră că a putut sprijini şi de această dată Federaţia Română de Baschet în organizarea acestui eveniment.

Va invitam sa sustineti echipa Romaniei in aceasta seara care disputa primul meci din acest campionat impotriva echipei Poloniei. Meciul este difuzat de Telesport incepand cu ora 20:15.

Despre OMNILOGIC

Infiintata in 1992, compania OMNILOGIC este liderul pietei IT&C din Romania. In perioada de la infiintare si pana in prezent, firma a initiat si a consolidat parteneriate strategice cu principalii producatori din zona IT&C (IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco, Nortel, Ericsson, Harris, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel, etc). De altfel, OMNILOGIC a fost implicata, direct sau indirect, in marea majoritate a proiectelor de infrastructura IT&C, nationale si regionale, atat din sectorul privat cat si din sectorul public.
Cu o strategie coerenta in zona distributiei cu valoare adaugata (Value-Added Distributor), OMNILOGIC se pozitioneaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.

Claudia Beimel
PR & Marketing Manager
tel: +40 21 3033103
fax: +40 21 3033152