TUSCANY LEATHER – Genti dama din piele naturala Made in Italy acum pe magazinul online Karine.ro

BUCURESTI - 21 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Magazinul online KARINE.ro , reprezentant autorizat Tuscany Leather in Romania, prezinta colectia de genti de dama TL KEYLUCK acum la "Reduceri de Vara". Toate produsele Tuscany Leather sunt realizate integral din piele naturala de Toscana si sunt livrate cu sigiliu, certificat de garantie 2ani si holograma.
Un produs Tuscany Leather este rezultatul a sute de ani de experienta in pielarie si tabacit. Stilurile au evoluat cu timpul, dar mostenirea mestesugarilor care lucreaza pielea nu s-a pierdut. Astfel, produsele realizate au aspectul clasic, nealterat de trecerea timpului, aspect tipic produselor vintage cu functiuni moderne.

TUSCANY LEATHER – Genti dama din piele naturala Made in Italy acum pe magazinul online Karine.ro

Tuscany Leather imbunatateste sintagma “Made in Italy” datorita produselor moderne si unice rezultate din mestesugul Toscan exceptional. Colectiile exclusiviste de genti dama sunt realizate din piele naturala de cea mai buna calitate, punandu-se accentul pe detalii, atribute care stau la baza unor creatii autentice si reprezentative.

In prezent, produsele sunt realizate in stil traditional, din piele tabacita conform vechilor practici, folosind taninuri vegetale cu respect strict pentru mediul inconjurator. In plus, tabacirea naturala a pielii confera produsului final calitati unice: culori calde care fac ca suprafata sa straluceasca usor.

TL KEYLUCK este colectia de genti de piele naturala infrumusetata de o bijuterie eleganta, un breloc pentru chei compus din elemente distincte si valori care au inspirat crearea acestei colectii:

- literele T (auriu) si L (argintiu) confera respect pentru traditia si valorile Toscane; auriul reprezinta trendul, iar argintiul reprezinta eleganta;

- cheia e simbol al sperantei si schimbarii in viata, reprezinta clasicul;

- potcoava e simbol al norocului, prosperitatii si succesului, reprezintand traditia.

In prezent colectia TL KEYLUCK este disponibila pe magazinul online Karine.ro la preturi promotionale. Nu rata reducerile verii!

Despre OMNINOVA SRL

Magazinul online KARINE.ro este pentru femeia careia nu-i este frica sa-si exprime personalitatea si sa uimeasca prin tinute unice si deosebite, atat la serviciu cat si in timpul liber.
Colectiile noastre au stil si identitate distincte, calitate superioara si preturi competitive.
Produsele sunt selectate individual si actualizate saptamanal in stocuri limitate pentru a fi mereu in top cu cele mai in voga trenduri.