Agenţia de Marketing Online Webs9 intră pe piaţa din România

BUCURESTI - 15 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Webs9, agenţia inovatoare de marketing online cu experienţă pe piaţa nord-americană, şi-a anunţat intrarea oficială pe piaţa din România. Începând din luna septembrie 2012, agenţia oferă clienţilor locali servicii de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), publicitate pe Internet (pay-per-click), promovare in Social Media şi nu numai.

Webs9, agenţia inovatoare de marketing online cu experienţă pe piaţa nord-americană, şi-a anunţat intrarea oficială pe piaţa din România. Începând din luna septembrie 2012, agenţia oferă clienţilor locali servicii SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), publicitate pe Internet (pay-per-click), promovare Social Media şi nu numai.

Webs9 a decis să intre pe piaţa locală în urma unei analize a nevoilor şi a gradului de dezvoltare a practicilor de promovare online. Deservind cu precădere piaţa din S.U.A., dar şi Canada şi Europa, Webs9 consideră că piaţa online din România s-a dezvoltat puternic în utimii doi ani, dar în ceea ce priveşte practicile de promovare şi creştere a prezenţei online practicile utilizate sunt încă insuficient dezvoltate.

Agenţia îşi propune să contribuie la educarea organizaţiilor privind online-ul şi să ajute companiile româneşti să îşi consolideze prezenţa şi imaginea în acest mediu dinamic.

“Ştim cu toţii ce potenţial are mediul online pentru un business atunci când e folosit corespunzător. Online-ul e la îndemâna tuturor, creşte într-un ritm alert şi ocupă fără îndoială un loc fruntaş ca sursă de informare. Însă a avea un site nu e deloc suficient – un site nepromovat, neoptimizat este echivalentul unui magazin deschis la periferia oraşului, într-o zonă fără vad.

Beneficiind de servicii de marketing online, o afacere de la periferie se mută în centrul mediului online: în topul rezultatelor Google, în recomandările primite pe Facebook, în ziarele online pe care sute de mii de români le citesc zilnic dimineaţa la cafea.”, a declarat Alexa Tălpău, Director of Online Marketing al Webs9.

Prin vasta experienţă dobândită, Webs9 poate ajuta firmele din România să ajungă în centrul online-ului cu ajutorul practicilor de top de pe piaţa online din America de Nord.

Indiferent care sunt nevoile de promovare online ale unei organizaţii, Webs9 se ocupă integral de tot procesul, oferind o transparenţă ridicată asupra eforturilor întreprinse şi rezultatelor dobândite. "Rezultatele sunt monitorizate şi analizate în permanenţă pentru a maximiza profitabilitatea campaniilor de promovare online. Există o multitudine de unelte ce facilitează monitorizarea eforturilor şi luarea deciziilor, iar pentru o şi mai bună transparenţă, noi am creat şi punem la dispoziţia clienţilor noştri propria platformă de monitorizare a datelor", a completat Alexa Tălpău.

 

Despre Webs9:

Webs9 furnizează servicii de marketing online şi website development şi face parte din compania de dezvoltare software Omnisource Technologies, cu sediul central în New York. Portofoliul companiei acoperă o varietate de clienţi din diverse domenii: servicii de suport IT, servicii profesionale de contabilitate, organizaţii non-profit, produse medicale, alimentaţie, săli de fitness, designeri vestimentari, producători de saltele, magazine e-commerce etc. În România, agenţia a deschis primele birouri în Bucureşti şi în Braşov şi a demarat deja primele proiecte de promovare online pentru companii româneşti.

Despre Magazu

Daca detii o companie mica sau mijlocie si ai nevoie de o campanie integrata de online marketing desfasurata la nivel national sau chiar international, Webs9 Romania este partenerul Online de care ai nevoie.
Vrei sa ne ceri o parere sau doar sa stam de vorba despre strategii online? Contacteaza-ne astazi si lasa-ne sa gasim cea mai buna solutie pentru afacerea ta online.