Site-uri gratuite pentru organizatiile non-profit

BUCURESTI - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Site-uri gratuite pentru organizatiile non-profit

“De la inceputul lunii octombrie, Omnitek Soft pune gratuit la dispozitia organizatiilor non-profit site-uri web realizate profesionist pe platforma Easytek. In aceasta categorie intra organizatii fara posibilitati financiare cu scopuri de intrajutorare, organizatii caritabile, azile de batrani, orfelinate, etc.”, a declarat George Bratan, director tehnic Omnitek Soft.

Cei interesati de aceasta oportunitate trebuie sa contacteze reprezentantii companiei prin formularul de contact disponibil la adresa www.easytek.ro (http://www.easytek.ro/contact).

In luna iunie a acestui an compania Omnitek a lansat pe piata din Romania platforma de dezvoltare web Easytek. Aceasta este un pachet integrat, simplu de utilizat, cu ajutorul caruia orice companie mica sau mijlocie poate avea un site de prezentare in 10 minute. Acesta a fost in realitate termenul folosit la testarea produsului, pentru ca s-a dorit dezvoltarea unui program pe care sa-l poata utiliza toata lumea.

Noutatea acestui serviciu dedicat IMM-urilor consta in faptul ca cei ce doresc sa-si creeze propriul site nu trebuie sa cunoasca nici un fel de limbaj de programare pentru realizarea acestuia. Sectiunea de administrare este usor de folosit, iar detaliile paginilor se pot aranja intr-un mediu similar programului Microsoft Word. Pe scurt, oricine are cunostinte de utilizare a documentelor in Microsoft Word nu va intampina dificultati in configurarea propriului site cu ajutorul platformei EasyTek.

Principalul avantaj oferit de utilizarea EasyTek este faptul ca elimina relatiile de dependenta dintre client si firma de dezvoltare software. Astfel, utilizatorii acestui serviciu nu mai depind de nimeni pentru a aduce modificari zilnice site-ului. Practic, se acceseaza zona de administrare a site-ului, se selecteaza pagina ce trebuie modificata si se aduc modificarile de rigoare, totul in numai citeva minute.

“O alta noutate oferita de compania noastra consta in deschiderea unei retele de afiliere. Toti cei interesati de a distribui produsele noastre, au posibilitatea sa ne devina parteneri, beneficiind de un procent important din profit. Pentru aceasta e suficienta completarea formularului de afiliere existent pe pagina noastra web.”, a adaugat George Bratan.

Omnitek Soft ofera celor interesati servicii complete, de la hosting, inregistrare domeniu .ro/.com, configurari de rigoare, instalarea platformei EasyTek, cateva modele de design, pana la introducerea continutului paginilor, astfel incat participarea utilizatorilor poate fi efectiv nula.

In lunile iunie-iulie 2008 Omnitek Soft a realizat un studiu pe un esantion de 2.140 de IMM-uri (micro, mici si mijlocii) ce activeaza in intreaga economie, din toate regiunile de dezvoltare ale tarii, rezultand ca doar circa 55,34% dintre acestea detin site-uri proprii.

Pentru detalii suplimentare vizitati www.easytek.ro sau sunati la 0751.263.702 (George Bratan).

Despre Omnitek Soft

Omnitek Soft va ofera consultanta IT, optimizarea procedurilor si fluxurilor de date, aplicatii de contabilitate, management al angajatilor si magaziilor, programe de raportare si nu in ultimul rand dezvoltarea unei identitati online stabile.
Bratan George, Director Tehnic
Email: george.bratan@omnitek.ro
george.bratan@omnitek.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnitek-soft/site-uri-gratuite-pentru-organizatiile-non-profit