OnBoardCRM

OnBoardCRM


Descrierea companiei OnBoardCRM

Despre salesforce.com

Salesforce.com este liderul de piata si tehnologie in serviciile de afaceri on demand. Apex, prima platforma de tip on demand din lume, le permite clientilor, programatorilor si partenerilor sa creeze noi aplicatii care extind sistemul CRM dincolo de functionalitatile de baza, pentru a beneficia de avantajele aplicatiilor gazda si a companiilor cu retele extinse.

Toate componentele si aplicatiile Apex pot fi usor retransmise si instalate prin intermediul directorului AppExchange, disponibil la adresa http://www.salesforce.com/appexchange. Clientii au de asemenea acces la toate beneficiile Successforce, precum si la oferte de prima clasa care includ training, suport, consultanta si cele mai bune practici. Prin blogul IdeaExchange si comunitatile locale de utilizatori, se discuta imbunatatiri si se identifica noi functionalitati.

In prezent, Salesforce.com are peste 29.800 clienti si aproximativ 646.000 utilizatori inscrisi, printre care se numara Advanced Micro Devices (AMD), America Online (AOL), Avis Budget Group, Inc, Dow Jones Newswires, Nokia, Polycom si SunTrust Banks, toate gestionandu-si relatiile printr-o singura interfata si cele mai bune practici comune. Salesforce.com are sediul central in San Francisco, cu reprezentante in Europa si Asia, iar actiunile corporatiei sunt tranzactionate la Bursa din New York sub numele de „CRM”.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati http://www.salesforce.com.

Despre OnboardCRM

Fondata in 1995 in Bulgaria ca si companie furnizoare de servicii, OnboardCRM si-a extins sfera de acoperire si serviciile concentrandu-se asupra dezvoltarii de noi canale de vanzari in Europa de Est si in tarile din Uniunea Europeana, Orientul Mijlociu si Africa.

Astazi, OnboardCRM este o companie de business process outsourcing specializata in achizitionare de noi clienti, crestere si programe de loialitate (B2B, B2C si B2P), si este un partener puternic in dezvoltarea de noi canale de afaceri, audit si consultanta.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati http://www.onboardcrm.com.

Comunicate OnBoardCRM :

Vezi toate comunicatele companiei OnBoardCRM.