Innovation IT 2019, dedicat clienților business One-IT, pune Maramureșul pe harta inovației

Baia Mare - 22 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

One-IT a organizat un eveniment de anvergură, dedicat clienților business ai One-IT. A cincea ediție a Innovation IT a avut loc joi, 14 noiembrie, la sala de evenimente „Primera” a Hotelului Primera Dru și a găzduit peste 140 de clienți și parteneri de elită.
De peste 16 ani, One-IT a stabilit un brand recunoscut pentru calitatea și eficiența produselor și serviciilor oferite prin concentrarea pe inovație tehnologică destinată dezvoltării companiilor și implicit a comunității de business regionale.
One-IT este un furnizor de echipamente IT și un integrator de soluţii IT complexe ce oferă soluții IT integrate pentru productivitatea afacerilor, securitatea cibernetică, cloud & back-up și soluțiile inteligente pentru business.

Innovation IT 2019

Innovation IT 2019

 Innovation IT a ajuns la a cincea ediție, și nu întâmplător. Acest eveniment reunește în fiecare an clienții One-IT, pentru a le arăta recunoștința pentru interesul și deschiderea lor către inovarea tehnologică. Dorim să mulțumim tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor pentru că au fost alături de noi și ne-au împărtășit din experiențele, cunoștințele și soluțiile ingenioase, necesare pentru dezvoltarea oricărui business. 

Nicolae Onțiu, directorul general al One-IT

În cadrul acestuia au fost prezentate soluții foarte variate, destinate mediului de business: soluții de cloud, soluții de productivitate, securitate IT și multe altele.

Acest eveniment își pune amprenta an de an în mediul de afaceri regional, prin dezvoltarea și eficientizarea activității cu ajutorul tehnologiei. Ediția a cincea este dedicată prezentării noutăților IT, de către specialiști de top din domeniu, pentru sporirea productivității și securității unei companii.

Succesul acestui eveniment a fost datorat clienților, dar și partenerilor One-ITXerox, Dell EMC, Fortinet, Lenovo, Qnap, HP, Bitdefender, Veritas, Synology, Jabra GN, Xiaomi, Mikrotik, Epson, Tumaker, Toshiba, Sophos, Spacer și Cooler Master. Aceștia și-au prezentat cele mai noi soluții business, cu ajutorul unor echipe de specialiști, pregătiți pentru a răspunde provocărilor clienților One-IT, într-un mod interactiv și ingenios.

Ediția a fost deschisă de directorul general al One-IT, Nicolae Onțiu, și a fost urmat de o serie de prezentări mult așteptate ale celor mai noi soluții oferite de specialiști ai partenerilor One-IT.

Speakerii evenimentului, oameni experimentați și reprezentanți ai unor companii reputate, au abordat teme actuale și extrem de pertinente, venind cu soluții inovatoare. Printre soluțiile propuse de speakeri, la eveniment și special concepute pentru sectorul B2B, enumerăm:

   - Game de produse pentru eficientizarea activității de lucru, prin performanță ridicată și management inteligent: laptopuri, calculatoare, monitoare, servere, stații de lucru (DELL EMC, LENOVO);
   - Soluții de stocare complete și inovatoare (DELL EMC, QNAP, LENOVO);
   - Soluții audio și de videoconferință inteligente, concepute pentru revoluționarea experienței audio-vizuale (JABRA);
   - Soluții de securitate puternice și actualizate cu necesitățile companiilor (FORTINET, BITDEFENDER);
   - Soluții de management inteligent al informației și al documentelor – printare, digitalizare (XEROX);
   - Soluții de afișare, colaborare și partajare de conținut (EPSON);
   - Soluții de platforme de date eficiente (VERITAS).

În mijlocul prezentărilor a avut loc un moment surpriză, în care s-au premiat 5 companii valoroase, clienți ai One-IT, care s-au remarcat în acești ani de colaborare. Totodată, o surpriză frumoasă a primit și One-IT, din partea reprezentantului Xerox România, care a înmânat distincția „Best Solution Partner” pentru One-IT, în semn de recunoștință pentru frumoasa și durabila colaborare dintre cele două branduri.

Seria de noutăți a continuat cu prezentarea demo a echipamentelor și soluțiilor propuse de parteneri, în cadrul căreia, invitații au avut oportunitatea de a dialoga, de a pune întrebări sau analiza, dar și de a testa echipamentele de ultimă generație, prezente la standurile partenerilor.

După prezentarea demo a urmat tombola dedicată clienților One-IT, care au avut parte de premii spectaculoase, printre care: laptop, telefoane, imprimante multifuncționale, stații de back-up, routere, coolere, licențe etc.

Atmosfera vie a evenimentului a fost încununată de o cină festivă și un moment artistic memorabil, apreciate de invitați. Aceștia au avut ocazia de a socializa și a vorbi deschis, într-un mediu relaxat, despre viziuni proprii și afaceri.

Totodată, cu prilejul acestui eveniment, One-IT a celebrat cu succes alături de clienți și parteneri 16 ani de activitate plină de pasiune, care a fost posibilă mulțumită încrederii și dorinței de a oferi clienților soluțiile potrivite nevoilor acestora pe partea de IT (echipamente, softuri și soluții).

Partenerii, clienții și colaboratorii s-au arătat încântați de eveniment, dar și de soluțiile de ultimă generație, prezentate la Innovation IT. Iată câteva dintre impresiile și feedbackurile celor prezenți:

Bogdan Sârbu, reprezentant în relația cu Fortinet România, declară: „One-IT este un partener strategic în Maramures, având competențele necesare pentru a oferi tehnologii complexe clienților săi. Innovation IT este un eveniment de tradiție și suntem încântați să vedem cum crește de la an la an, odată cu piața locală și cu apetența pentru soluții tehnologice complexe și scalabile. Din discuțiile cu invitații, se simte nevoia de educație și de o abordare nouă pentru dobândirea abilităților tehnologice. Drept urmare, împreună cu One-IT, vom include în 2020 un program de workshop-uri gratuite pentru oamenii de afaceri din Maramureș.

Bogdan Strătulă, reprezentantul Xerox România, a spus: „Innovation IT este un eveniment la care participăm cu mare drag, de cinci ediții. Este întotdeauna o experiență frumoasă, în care redescoperim interesul clienților One-IT pentru produsele și soluțiile oferite de Xerox. Anul acesta am prezentat conceptul de <>, prin care propunem un nou sistem de management al informației și al documentelor în mediul de afaceri, pentru a reduce consumul de energie, spațiile de lucru și a oferi un grad ridicat de activitate intuitivă, mobilitate, cloud și securitate, prin simplificare și automatizare.”

Gabriel Dumitru, reprezentantul Dell EMC, a spus: „Inovația și tehnologia au fost ingredientele principale la un eveniment devenit deja tradițional, organizat de One-IT. Portofoliul de soluții, servicii și echipamente de la Dell EMC au găsit la Baia Mare clienți entuziaști și curioși de ultimele inovații tehnologice, totul completat de o atmosferă prietenoasă și relaxantă”.

În completare, Petri Ticlete, reprezentantul Lenovo, a declarat: „A fost unul dintre cele mai bune evenimente la care am participat în ultimii ani.  În afară  de faptul că ne-am simțit minunat, am găsit o echipă One-IT, mult mai mare decât la ultima vizită și un număr impresionant de clienți finali, extrem de eterogeni, din toate domeniile și zonele de producție. Tehnologiile prezentate au ajuns la un set de clienți extrem de larg. Per total, un eveniment excelent și sper să nu se întrerupă tradiția, pentru ca acest eveniment să aibă loc în fiecare an.”

Oana Iacob, reprezentantul Bitdefender, a precizat: „Vă mulțumesc pentru invitația la eveniment și mă simt onorată pentru participare, deoarece am avut ocazia să cunosc și să revăd oameni de calitate. Vă felicit pentru organizarea realizată!”

Cosmin Olăreanu, reprezentantul Epson Europe, a afirmat: „Întrucât a fost prima dată când am participat la evenimentul One-IT, nu am putut să nu observ buna organizare și păstrarea întocmai a programului evenimentului. Locația a fost bună, iar participanții au fost de calitate superioară și interesați de soluțiile inovative prezentate”.  

Innovation IT a devenit un eveniment de referință în mediul de afaceri regional, adunând într-un singur loc, branduri de renume în IT și clienți ai One-IT (din domenii foarte diverse). Astfel, oamenii de afaceri au oportunitatea de a descoperi cele mai noi soluții pentru a-și eficientiza și spori fiecare activitate a companiei. Mai mult, Innovation IT reușește, în același timp, să apropie oameni din mediul de business și să deschidă noi uși către viitoare colaborări profesionale.

 

Despre ONE-IT SRL

One-IT este furnizor de echipamente, soluții și servicii personalizate IT.

De peste 16 ani, One-IT s-a afirmat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri. În timp, a devenit lider pe piața IT din Maramureș și continuă să ofere inovație tehnologică, pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business din regiune.

Datorită profesionalismului, calității produselor și serviciilor oferite, dar și implicării constante pentru perfecționarea proprie, One-IT s-a situat în patru ani consecutivi pe primul loc în Topul Firmelor din Maramureş, în domeniul vânzării calculatoarelor, echipamentelor și soluțiilor IT.

Pentru mai multe detalii referitoare la compania One-IT și despre eveniment, vă rugăm să vizitați paginile oficiale www.one-it.ro și www.oneitsmart.com

One-IT — Mai mult decât un expert, un prieten!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/innovation-it-2019-dedicat-clientilor-business-one-it-pune-maramuresul-pe-harta-inovatiei