Locul 1 pentru One-IT în Topul Firmelor din Maramureș la categoria: Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT

Baia Mare - 8 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

One-IT a obținut, pentru a zecea oară, locul 1 în „TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE” la categoria Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT. Această reconfirmare a performanței este un motiv în plus pentru implicarea cu profesionalism în oferirea de soluții de calitate pentru digitalizarea firmelor românești.

One-IT, Locul 1  - Topul Firmelor din Maramures, Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT

One-IT, Locul 1 - Topul Firmelor din Maramures, Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT

 Cu mare bucurie, primim pentru a zecea oară locul 1 în Topul firmelor maramureșene. Mă simt onorat și, în numele întregii echipe One-IT, doresc să mulțumesc tuturor celor care în toți acești ani ne-au oferit oportunitatea de a evolua și de fi mai buni. Mulțumesc partenerilor și colaboratorilor pentru deschiderea și profesionalismul unor parteneriate valoroase și, nu în ultimul rând, clienților One-IT pentru încrederea în puterea echipei și în soluțiile pe care le oferim în mod constant. 

Nicolae Ontiu, CEO One-IT

Premierea a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în cadrul competiției „Topul Firmelor Maramureșene” (ediția a XXIX-a), care susține an de an performanța și continuitatea în mediul de business pentru dezvoltarea economiei județului și a mediului de afaceri regional prin afaceri de succes.

Metodologia premierii managementului competitiv în business are la bază performanța economico-financiară anuală a companiilor (cifra netă de afaceri a companiei, profitul realizat, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului), fiind elaborată la nivel național.

În cei peste 18 ani de activitate, echipa One-IT a reușit să se perfecționeze și, cu respect și grijă față de client, susține și accelerează procesul de dezvoltare a afacerilor prin digitalizare, care ajută la creșterea businessului clienților One-IT și implicit la dezvoltarea economică a județului.

One-IT susține că digitalizarea schimbă radical mediul social și de business prin tehnologiile IT potrivite. Tocmai de aceea, parteneriatele cu lideri din domeniul IT, ajută One-IT în furnizarea de soluții fiabile, testate cu succes și care aduc un plus de valoare clienților.

 

Iată câteva dintre soluțiile de digitalizare preferate de tot mai mulți clienți One-IT din România:

1️⃣ Echipamente IT și softuri de productivitate: laptopuri, PC, servere, softuri de productivitate (ERP, CRM, editare, colaborare în cloud , grafică etc.)

2️⃣ Securitate IT : antivirus, VPN, firewall etc.

3️⃣ Infrastructură IT: echipamente de rețea LAN și Wi-Fi, rețelistică completă

4️⃣ Managementul documentelor: imprimante, scannere, dispozitive semnătură electronică, arhivare electronică

5️⃣ Stocare și protecție a datelor: echipamente de stocare, backup – NAS-uri (Synology NAS), disaster recovery

6️⃣ Continuitate în business: UPS-uri, softuri de monitorizare energie

7️⃣ Comunicare la distanță: soluții de videoconferință, networking, platforme în cloud

8️⃣ Automatizare a proceselor: roboți software inteligenți

Acest premiu aduce o recunoaștere a muncii fiecărui membru al echipei One-IT, a celor peste 30 de parteneriate durabile pe care le-a construit, dar și a frumoasei colaborări pe care am creat-o de-a lungul anilor cu clienții One-IT. 

Cu recunoștință, Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, a declarat: „Cu mare bucurie, primim pentru a zecea oară locul 1 în Topul firmelor maramureșene. Mă simt onorat și, în numele întregii echipe One-IT, doresc să mulțumesc tuturor celor care în toți acești ani ne-au oferit oportunitatea de a evolua și de fi mai buni. Mulțumesc partenerilor și colaboratorilor pentru deschiderea și profesionalismul unor parteneriate valoroase și, nu în ultimul rând, clienților One-IT pentru încrederea în puterea echipei și în soluțiile pe care le oferim în mod constant.

Mulțumim tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor pentru încrederea pe care ne-o acordă și ne motivează să ridicăm ștacheta tot mai sus, construind legături neprețuite cu fiecare în parte." 

 

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!

Site-ul oficial: www. one-it.ro

Despre ONE-IT SRL

One-IT este o companie cu o experiență de peste 18 ani în furnizarea la nivel național de echipamente și soluții IT personalizate. Valorile pe care le promovează cu rigurozitate sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi, nu în ultimul rând, calitatea.

Compania și-a propus să ajute companiile prin intermediul tehnologiei. Astfel, oferă o gamă completă de echipamente hardware și software pentru sectorul business, însoțite de consultanță specializată și service autorizat.

Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul IT, precum: Microsoft, Xerox, Intel, HP, Dell, Cisco, Fortinet și alții la fel de valoroși, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii IT competitive, bazate pe competențe profesionale și tehnologii cu adevărat utile mediului de afaceri.

One-IT se axează pe inovație tehnologică pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business regionale.

Pentru că este ancorată în prezent și mereu țintită către viitor, compania își propune să asigure produse de ultimă generație, să dezvolte și să implementeze soluții IT eficiente, care să contribuie la dezvoltarea și succesul clienților.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/locul-1-pentru-one-it-in-topul-firmelor-din-maramures-la-categoria-comert-cu-calculatoare-echipamente-si-software-it