One-IT este furnizor de echipamente și softuri IT pentru școlile înscrise în programul PNRAS

Baia Mare - 28 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

One-IT, în calitate de furnizor și integrator de echipamente și soluții IT, cu o vechime de peste 19 ani pe piața românească, vine în sprijinul unităților de învățământ înscrise în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), furnizând echipamente IT și software-uri educaționale ce respectă standardele tehnologice din program.

PNRAS

PNRAS

 Am susținut și susținem în continuare îmbunătățirea calității învățământului prin digitalizare. Tocmai de aceea, colaborăm cu mai multe unități de învățământ din zonă. Iar pentru că accesul la educație și calitatea acesteia sunt extrem de importante, programul PNRAS este de un real interes. Astfel, venim în sprijinul școlilor beneficiare în acest program prin furnizarea și implementarea de tehnologii de ultimă generație, ce pot contribui în mod real la procesul de modernizare a învățământului. 

Nicolae Onțiu, CEO One-IT

Digitalizarea procesului educațional aduce oportunități de dezvoltare, perfecționare și acces extins la educație, în special pentru unitățile de învățământ în care există riscul de abandon școlar. Pentru a reduce acest fenomen complex, One-IT implementează tehnologii de ultimă generație în mediul educațional.

One-IT vine cu experiența, calitatea și know-how-ul pe partea de echipare a laboratoarelor, Smart Lab-urilor și a sălilor de clasă pentru a eficientiza și a îmbunătăți activitățile educaționale ale profesorilor și elevilor.

Iată ce oferă One-IT în cadrul implementării programului PNRAS:

✅ Analiza IT a necesarului de echipamente și softuri educaționale;

✅ Furnizarea echipamentelor și softurilor potrivite nevoilor unității de învățământ;

✅ Implementarea și instalarea tehnologiei pentru îmbunătățirea proceselor de predare-învățare-evaluare din școală.

În cadrul programului, un rol important îl are implementarea tehnologiei potrivite nevoilor prezente din școli, motiv pentru care cheltuielile eligibile legate de echipamente IT și software reprezintă 20-25% din valoarea totală a granturilor.

Iată câteva dintre cheltuielile pentru echipamente și software eligibile pentru dotarea claselor inteligente și a altor spații educaționale (regăsite în ghidul beneficiarului – Anexa 08 – Tipuri de cheltuieli eligibile SG-PNRAS):

– Table interactive, stații mobile pentru încărcare inteligentă, tablete/chromebooks, routere wireless, multifuncționale, imprimante, computere, laptopuri, camere video, software aferent etc. și alte produse/echipamente necesare realizării activităților proiectului;

– Taxe pentru abonament subscripții, servicii de internet, taxe sau abonamente la platforme educaționale sau pentru managementul școlarității, subscripții pentru resurse educaționale și publicații online etc.

Pentru că dotarea școlilor trebuie să fie în concordanță cu reglementările legale în vigoare, One-IT pune accentul pe îmbunătățirea calității activităților educaționale digitale cu tehnologiile potrivite, respectând standardele tehnologice și specificațiile tehnice ale acestora. Pentru detalii, consultați standardele tehnice recomandate în programul PNRAS, pe care le regăsiți în articolul din blogul One-IT.

Deoarece tehnologia și digitalizarea contribuie la dezvoltarea ecosistemului de învățământ, One-IT susține progresul școlilor înscrise în programul PNRAS și poate fi aliatul potrivit în procesul de transformare a școlii moderne prin tehnologie!

Echipa One-IT vă stă la dispoziție pentru detalii despre implementarea tehnologiei potrivite în unitatea dumneavoastră de învățământ, precum și pentru cereri de oferte dedicate. Puteți trimite solicitarea dumneavoastră pe adresa contact@one-it.ro.

Despre ONE-IT SRL

One-IT este o companie din Baia Mare cu o experiență de peste 19 ani în furnizarea la nivel național de echipamente și soluții IT personalizate. Valorile pe care le promovează sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi, nu în ultimul rând, calitatea.

Compania și-a propus să ajute firmele private și instituțiile publice prin intermediul tehnologiei. Astfel, oferă o gamă completă de echipamente hardware și software pentru sectorul business, însoțite de analiză IT specializată și service autorizat.

Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul IT, precum: Microsoft, Xerox, Intel, HP, Dell, Cisco, Fortinet și alții la fel de valoroși, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii IT competitive, bazate pe competențe profesionale și tehnologii cu adevărat utile mediului de afaceri și domeniului public.

Pentru că este ancorată în prezent și mereu țintită către viitor, compania își propune să asigure produse de ultimă generație, să dezvolte și să implementeze soluții IT eficiente, care să contribuie la dezvoltarea și succesul clienților.

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!

Site-ul oficial: one-it.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/one-it-este-furnizor-de-echipamente-si-softuri-it-pentru-scolile-inscrise-in-programul-pnras