One-IT oferă gratuit companiilor soluții pentru munca de acasă

Baia Mare - 30 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Live site

One-IT, împreună cu partenerii săi, vine în sprijinul companiilor românești cu soluții gratuite de lucru de acasă (remote). În contextul actual al răspândirii rapide a coronavirusului, societatea și economia se luptă pentru supraviețuire. Mediul de afaceri încearcă să își continue activitatea, optând pentru munca la distanță.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 278
{
Remote work - solutii gratuite - One-IT

Remote work - solutii gratuite - One-IT

De aceea, One-IT susține, în mod gratuit, implementarea soluțiilor de mai jos și vine cu câteva sfaturi importante despre munca REMOTE ce se pot citi pe acest link: sfaturi munca de acasă


 

1. Serviciul REMOTE WORK – VPN (Virtual Private Network)

Oferă posibilitatea de a lucra de acasă, de pe orice laptop sau PC, pe rețeaua locală din  firmă/instituție, fiind o modalitate sigură de accesare a internetului și de menținere a conexiunii private. Cu ajutorul acestui serviciu, angajații se pot autentifica în rețeaua locală și pot utiliza softurile instalate local, ce funcționează și de la distanță.

Deoarece companiile lucrează frecvent cu date sensibile, este necesară confidențialitatea digitală. Cu ajutorul unui VPN, aceasta se realizează printr-o conexiune virtuală directă între dispozitiv și internet, care transmițe datele printr-un tunel criptat, iar datele nu mai pot fi interceptate de surse din exterior.

 

2. VIDEOCONFERINȚĂ – CISCO Webex pentru organizații și persoane

Sistem de video/audio conferință profesională de la Cisco, permite întâlniri de oriune, de pe orice dispozitiv.

Prin găzduirea unor întâlniri video HD, colaborezi mai eficient cu clienții, partenerii sau angajații. Serviciul oferă oportunitatea de a reuni până la 50 de participanți la o întâlnire virtuală, în care poți partaja informații și idei, menține contactul permanent, economisind astfel timp, resurse și fără a mai fi nevoie de deplasări fizice.

 

3. MICROSOFT OFFICE 365 E1 TRIAL și MICROSOFT TEAMS

Cele două soluții oferă opțiuni pentru comunicarea în echipă și un sistem profesional de colaborare pe documente. Oferă o platformă de comunicare și colaborare, care combină chatul de echipă, întâlnirile video, stocarea fișierelor și integrarea aplicațiilor, într-un sistem de partajare a documentelor între membrii echipei. Cu soluțiile Microsoft Office 36 E15 și Microsoft Teams, obții colaborare în timp real.

 

De ce aceste soluții?

One-IT și-a propus să ajute companiile prin intermediul tehnologiei. Acesta este un moment oportun pentru a pune soluțiile tehnologice în serviciul oamenilor.

Soluțiile propuse pot fi implementate în cel mai scurt timp, pentru a minimiza riscurile la care sunt expuși angajații la locul de muncă și pentru a face lucrul de la distanță mai ușor și mai eficient în aceste condiții. Orice companie din România poate beneficia de aceste servicii, prin intermediul cărora lucrați de la distanță fără să vă simțiți la distanță.

Companiile pot accesa AICI mai multe detalii și solicita soluția potrivită pentru desfășurarea în bune condiții a muncii la distanță.

Pentru domeniile de activitate care nu-și pot desfășura activitatea de la distanță (firmele de producție și supermarketurile), One-IT oferă o soluție alternativă, pentru măsurarea precisă a temperaturii umane a angajaților sau a clienților care intră în companie/supermarket.   

Despre ONE-IT SRL

One-IT este furnizor de echipamente, soluții și servicii personalizate IT.

De peste 16 ani, One-IT s-a afirmat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri. În timp, a devenit lider pe piața IT din Maramureș și continuă să ofere inovație tehnologică, pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business din regiune.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/one-it-ofera-gratuit-companiilor-solutii-pentru-munca-de-acasa