One-IT, partenerul KFactory – soluții digitale pentru automatizarea activității de producție

Baia Mare - 27 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

One-IT devine partenerul KFactory , companie specializată în dezvoltarea de soluții digitale Industry 4.0 care se integrează vertical în activitățile de producție. Prin acest parteneriat , One-IT înglobează beneficiile soluțiilor KFactory, cunoscute pentru utilitatea lor în procesul de digitalizare și automatizare a proceselor de lucru.

Parteneriatul One-IT și KFactory

Parteneriatul One-IT și KFactory

 Întreprinderile de producție doresc să își eficientizeze tot mai mult activitatea și să ofere o calitate superioară, motiv pentru care se axează pe tehnologii performante. Prin acest parteneriat, venim în sprijinul lor prin furnizarea de soluții digitale capabile să le satisfacă nevoile și să automatizeze procesele de lucru în mod real. Mulțumesc KFactory pentru încredere și sunt convins că acesta este începutul unei colaborări de succes, în beneficiul întreprinderilor de producție și nu numai. 

Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT

În mediul de business actual este esențială viteza, agilitatea și asigurarea calității produselor și serviciilor. În acest context, introducerea soluților KFactory în portofoliul One-IT, aduce noi avantaje companiilor ce vor să implementeze tehnologii de ultimă generație pentru eficientizarea fluxurilor de lucru în activitățile de producție.

Mai mult decât atât, experiența One-IT în identificarea provocărilor care apar în procesele de producție, alături de expertiza de 20 de ani ca integrator de soluții IT și implementarea cu succes a zeci de proiecte de digitalizare din întreaga țară, recomandă One-IT ca partener de încredere pentru companiile ce vor să își digitalizeze în mod real întreaga activitate.

Deoarece afacerile caută să își optimizeze și să își automatizeze procesele de lucru cu tehnologii potrivite, One-IT aduce fabricilor o serie de beneficii importante prin intermediul soluțiilor KFactory:

- Asistă companiile în optimizarea eficienței operaționale;

- Oferă vizibilitate completă asupra proceselor operaționale, de la producție la întreținere, lanț de aprovizionare și calitate;

- Crește productivitatea, prognozează nevoile de îndeplinire și reducerea riscurilor;

- Îmbunătățește expertiza personalului și oferă o experiență de încredere;

- Sporește eficiența operațională, reducând întreruperea lanțului de aprovizionare și furnizând operațiuni reziliente;

- Pune la dispoziție ingineri virtuali, o echipă de chatboți care știe totul despre procesele desfășurate în fabrici și în activitățile de producție;

- Oferă cea mai rapidă implementare de pe piață cu: perspectivă la 360˚ asupra proceselor, manageri în control 24/7, forță de muncă responsabilă

Aceste avantaje pot fi implementate cu succes prin intermediul platformei KFactory, care se potrivește în aproape toate companiile producătoare:

- Companii de orice dimensiune (IMM, mare sau întreprindere) care se concentrează pe îmbunătățirea performanței în activitățile de producție;

- Întreprinderi axate pe calitate, care lucrează în două sau mai multe schimburi cu presiune pe livrarea comenzilor (JiT - Just in Time);

- Companii de producție care se caracterizează prin utilizarea unei varietăți mari de echipamente în mediul de producție.

Întreprinderile românești care doresc să-și îmbunătățească performanța, calitatea și eficiența activității prin tehnologie , pun tot mai mult accentul pe integrarea inteligenței artificiale în fluxul lor de lucru. În acest context, soluțiile KFactory oferite prin intermediul One-IT, pot fi o oportunitate valoroasă în automatizarea și digitalizarea proceselor de lucru.

Despre platforma KFactory

Soluția KFactory oferă o perspectivă în timp real asupra mediului de producție, permițând clienților să vadă datele înregistrate, informațiile și evenimentele din producție pe măsură ce acestea se produc. Acest lucru ajută la rezolvarea mai rapidă a situațiilor apărute și la creșterea productivității.
Prin utilizarea celei mai noi tehnologii, companiile din industria de producție pot ajunge să realizeze mai mult cu mai puține resurse: costuri mai mici de operare a fabricilor și de interconectare a sistemelor IT, creșterea Eficientei Globale a Echipamentului (OEE), mai mult timp pentru managerii operaționali și pentru echipele de ingineri în cadrul activităților de bază, mai puțin timp dedicat colectării manuale a datelor etc.

Iată câteva dintre soluțiile KFactory puse la dispoziție prin intermediul One-IT:

1. KFactory Core îmbunătățește productivitatea fabricilor prin analizarea evenimentelor de operare capturate într-o perioadă mai lungă de timp și trimiterea de rapoarte în urma acestor analize către toți managerii operaționali. Această soluție poate fi integrată cu modele variate de echipamente noi sau vechi, de la diferiți furnizori. În plus, KFactory Core se implementează în doar câteva săptămâni în fluxul de lucru al companiei.

2. KFactory Analytics este utilizată pentru a obține o vizibilitate completă asupra proceselor operaționale, de la producție la întreținere, lanțul de aprovizionare și calitate.

3. KFactory Knowledge utilizează machine learning, astfel încât poate înțelege activ modul în care evoluează procesele operaționale și poate identifica potențiale probleme și comportamente. Supraveghează procesele operaționale 24/7, învățând continuu de la fiecare beneficiar. Pe măsură ce colectează mai multe date despre beneficiari, rezultatele oferite de această soluție devin mai precise, sporind valoarea datelor.

4. Echipa de Ingineri Virtuali poate fi un element care să reinventeze activitatea zilnică în fabrici, ateliere, unități de producție sau corporații industriale. Astfel, leagă inginerii reali cu toate sursele de date operaționale, regrupează producția, întreținerea, lanțul de aprovizionare, calitatea și sustenabilitatea într-o singură conversație firească. În plus, oferă disponibilitate 24/7, pentru a răspunde la întrebări importante despre activitățile operaționale ale întreprinderii.

În contextul acestui parteneriat important, Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, declară: „Întreprinderile de producție doresc să își eficientizeze tot mai mult activitatea și să ofere o calitate superioară, motiv pentru care se axează pe tehnologii de ultimă generație. Prin intermediul acestui parteneriat, venim în sprijinul lor prin furnizarea unor soluții digitale capabile să le satisfacă nevoile și să automatizeze procesele de lucru în mod real. Mulțumesc KFactory pentru încredere și sunt convins că acesta este începutul unei colaborări de succes, în beneficiul întreprinderilor de producție și nu numai.”

Vlad Cazan, co-fondator KFactory, susține: „Suntem încântați să începem acest parteneriat cu One-IT, deoarece împărtășim aceeași viziune asupra digitalizării fabricilor și a transformării lor în unități inteligente și conectate. Prin colaborarea noastră, putem oferi soluții inovatoare de automatizare și monitorizare a producției, care să ajute companiile să își îmbunătățească eficiența și să crească profitabilitatea. Suntem convinși că parteneriatul nostru va fi unul de succes și va aduce beneficii semnificative clienților noștri comuni.”

Datorită acestui nou parteneriat dintre One-IT și start-up-ul românesc, KFactory, clienții vor beneficia de o platformă completă care va eficientiza și automatiza procesele vitale din industria de producție, accelerând procesul de digitalizare și dezvoltare a companiilor românești.

Pentru detalii suplimentare despre soluțiile KFactory oferite de One-IT, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail contact@one-it.ro.

Despre ONE-IT SRL

One-IT este o companie din Baia Mare cu o experiență de 20 ani în furnizarea la nivel național de echipamente și soluții IT personalizate. Valorile pe care le promovează sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi, nu în ultimul rând, calitatea.

Compania și-a propus să ajute firmele private și instituțiile publice prin intermediul tehnologiei. Astfel, oferă o gamă completă de echipamente hardware și software pentru sectorul business, însoțite de analiză IT specializată și service autorizat.

Colaborarea cu liderii internaționali din domeniul IT, precum: Microsoft, Xerox, Intel, HP, Dell, Cisco, Fortinet și alții la fel de valoroși, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii IT competitive, bazate pe competențe profesionale și tehnologii cu adevărat utile mediului de afaceri și domeniului public.

Pentru că este ancorată în prezent și mereu țintită către viitor, compania își propune să asigure produse de ultimă generație, să dezvolte și să implementeze soluții IT eficiente, care să contribuie la dezvoltarea și succesul clienților.

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!

Site-ul oficial: one-it.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/one-it-srl/one-it-partenerul-kfactory-solutii-digitale-pentru-automatizarea-activitatii-de-productie