onebeat    

Comunicate de presa si evenimente pe tema onebeat

 • onebeat

  Bucuresti - 12 August 2010

  Comunicat de Agentia Palette

  ... onebeat sunt noua imagine LaserMaxx Romania. Tinerii dansatori au reusit sa redea un look proaspat, dinamic, foarte amuzant, actual, ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre onebeat

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul onebeat.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la onebeat. Informatiile despre onebeat cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul onebeat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la onebeat, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.