Strawberry Guy – live, in premiera la Bucuresti

BUCURESTI - 7 mai 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Artistul britanic Strawberry Guy vine in premiera la Bucuresti cu un one man show pe acorduri de pian si dream pop – vineri, 10 mai, dupa ora 20, la Control Club .

poster concert Strawberry Guy

poster concert Strawberry Guy

 TikTok-conquering songwriter with joyful, retro charm. 

NME

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

Cand Alex Stephens, fost clapar in trupa britanica The Orielles, a debutat in 2018 sub numele de scena Strawberry Guy, nu se astepta ca proiectul sau solo sa ia o asemenea amploare, generand milioane de ascultari pe platformele de streaming si aducand in jurul sau o comunitate de fani din lumea intreaga.

In 2019, single-ul Mrs Magic castiga popularitate pe TikTok, fiind urmat de EP-ul Taking My Time To Be si de un album de studio, Sun Outside My Window (2022).

Cu sound-ul sau unic, impressionist pop, Strawberry Guy picteaza peisaje sonore maiestuoase, fiind puternic influentat de arta din Perioada Romantica. Inspirat de Ravel, Debussy, sau alti clasici ai anilor 1800, universul sau melodic este echivalentul sonor al unei picturi de Monet.

Vineri, 10 mai, Strawberry Guy viziteaza pentru prima data Bucurestiul in cadrul unui turneu solo european, ce a inclus show-uri sold out la Paris, Bruxelles sau Amsterdam.

https://strawberryguy.bandcamp.com

Strawberry Guy creates blissful artistic soundscapes – The Line of Best Fit

TikTok-conquering songwriter with joyful, retro charm – NME

Surreal pop music – Clash Magazine

Concertul Strawberry Guy de la Bucuresti este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Program: 20:00 open doors / 21:00 show

Biletele, in valoare de 95 de lei, sunt disponibile online pe Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-strawberry-guy-control-club) si in reteaua partenerilor Eventbook.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/strawberry-guy-live-in-premiera-la-bucuresti