SWORDS - Spoken Word Sessions: Anastasia Gavrilovici, Cristina Ispas, Stefania Mihalache, Adelina Pascale – Control Club, 14 aprilie

BUCURESTI - 11 aprilie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Seria SWORDS - Spoken Word Sessions continua cu un nou episod ce le aduce pe scena pe autoarele Anastasia Gavrilovici , Cristina Ispas , Stefania Mihalache si Adelina Pascale , intr-un eveniment moderat de Cosmin Perta – duminica, 14 aprilie, de la ora 19, la Control Club . Performance -urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar .

poster SWORDS S2E4

poster SWORDS S2E4

SWORDS - Spoken Word Sessions isi propune sa aduca laolalta poeti, actori, autori si performeri, in spectacole spoken word, completate de muzica si proiectii multimedia. Curatori: Cosmin Perta si Iulian Morar.

Biletele, in numar limitat, sunt disponibile in reteaua Eventbook.

Anastasia Gavrilovici (n. 1995) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti si un master la CESI. A publicat poezie , cronici, eseuri si a tradus carti din engleza, franceza si spaniola (Kurt Vonnegut, Ernesto Cardenal si Goran Simić, dar si peste 10 volume de literatura pentru copii). A debutat in volum cu „Industria linistirii adultilor” (2019; 2021) pentru care a primit mai multe premii. In prezent urmeaza studii doctorale la Facultatea de Litere, UB.

Cristina Ispas a debutat cu volumul de poezie „fetita. mixaj pe vinil” (Vinea, 2007), urmat de „rezervatia” (Casa de pariuri literare, 2011) si „40. sa inceapa jocurile” (Fractalia, 2018, Premiul Sofia Nadejde pentru literatura scrisa de femei). A mai publicat romanul pentru adolescenti „Eva si ceilalti” (Paralela 45, 2022) si a coordonat antologia de proza scrisa de femei „Retroversiuni” (Paralela 45, 2023).

Stefania Mihalache este poeta si prozatoare. A publicat romanele „Est-falia” (Ed. Paralela 45, 2004), „Poemele secretarei”, (Editura Cartea Romaneasca, 2010). In 2012, obtine titlul de doctor in filologie al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, cu o teza despre copilaria in proza romaneasca de dupa 1989. Rezultatul cercetarii este volumul de eseuri critice „Copilaria, Reconstituri literare dupa 1989” (Editura Paralela 45, 2019). In 2019, primeste premiul pentru proza scurta Boccace, Franta. A publicat, de asemenea, volumul de proza scurta „Gene dominante” (Editura Humanitas, 2022), castigator al Premiului Observator Lyceum. Este autoare a volumelor de poezie „Sisteme de fixare si prindere” (Editura Nemira, 2016) si „Cronica Akasha” (Editura Nemira, 2021) si este prezenta in antologia bilingva de poezie romaneasca si spaniola „Sombras, incendios y desvanes (Umbre, incendii si mansarde)”, Editura Vaso Roto, Madrid si Guadalajara (2021).

Adelina Pascale (n. 1995, Tulcea) a absolvit Facultatea de Litere in cadrul UNIBUC, obtinand si o diploma de masterat de la CESI (cu o teza axata pe teoria filmului). In anul 2021 publica „Maki for 2”, volum de poezie premiat cu premiile Z9 si ARCCA.

Cosmin Perta este poet, prozator, eseist, performer si manager cultural. In ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a facut doua instalatii poetice multimedia, a organizat cateva zeci de evenimente poetice, a tinut ateliere de scriere si a performat in zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este organizator si curator la evenimente culturale din tara si din strainatate, fondator Liveland, creatorul si protagonistul editiilor Midweek Tapes din Control, avand totodata multe participari muzicale la diverse evenimente de spoken word.

Biletele sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-spoken-word-sessions-s2e4) si din reteaua partenerilor Eventbook.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/swords-spoken-word-sessions-anastasia-gavrilovici-cristina-ispas-stefania-mihalache-adelina-pascale-control-club-14-aprilie