Whispering Sons revin in concert la Bucuresti, cu un nou album

BUCURESTI - 20 mai 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Formatia post-punk belgiana Whispering Sons revine la Bucuresti si va concerta la Control Club , miercuri, 22 mai, dupa ora 20, in cadrul turneului european de promovare pentru cel mai recent album, The Great Calm, lansat anul acesta.

poster concert Whispering Sons

poster concert Whispering Sons

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

Activi pe scena muzicala belgiana inca din 2013, Whispering Sons au in palmares 3 albume de studio si sunt cunoscuti pentru sound-ul dark, post-punk si gothic rock, completat de versurile solistei Fenne Kuppens.

In prezent, Whispering Sons sunt din nou un cvintet: dupa o pauza medicala, tobosarul Sander Pelsmaekers se intoarce la sintetizatoare, locul sau la tobe fiind preluat de fostul basist, Tuur Vandeborne. Bert Vliegen, producatorul si inginerul de sunet al trupei, se alatura la chitara bas, iar lineup-ul este completat de membri cu vechime: chitaristul si compozitorul Kobe Lijnen si vocalista Fenne Kuppens.

In aceasta formula, trupa se reinventeaza si compune albumul The Great Calm, lansat in luna februarie a acestui an de [PIAS] Recordings.

„Cred ca cel mai important lucru despre noi este ca suntem un grup de prieteni care au inceput sa cante impreuna intr-o trupa”, spune Fenne Kuppens. „Totul a venit din dragostea noastra comuna pentru muzica. Zece ani mai tarziu, nu s-au schimbat cu adevarat multe. Dinamica este intotdeauna aceeasi. Suntem foarte apropiati unii de altii, suntem prieteni buni, asa ca sa schimbam rolurile in trupa a fost usor.”

Miercuri, 22 mai, Whispering Sons revin pe scena Control Club intr-o formula reinventata si cu piese noi, intr-un concert de neratat pentru amatorii de post-punk si gothic rock.

https://www.whisperingsons.com

Concertul Whispering Sons de la Bucuresti este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay. Program: 20:00 open doors / 21:00 show

Biletele, in valoare de 85 de lei, sunt disponibile online pe Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-whispering-songs-club-control) si in reteaua partenerilor Eventbook.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/whispering-sons-revin-in-concert-la-bucuresti-cu-un-nou-album