B. Dolan live la Control Club, alaturi de Fratii Grime

BUCURESTI - 13 octombrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, ONG

Indie rapper-ul american B. Dolan va concerta vineri, 23 octombrie, la Bucuresti, in Control Club, alaturi de proiectul autohton Fratii Grime, in cadrul turneului de promovare a noului album, Kill The Wolf. Biletele s-au pus in vanzare online, prin Eventbook.ro.

B. Dolan live la Control Club, alaturi de Fratii Grime
 Inclusive, powerful, utterly strange and absolutely like no other rap show ever created. 

MTV Hive

Originar din Providence, Rhode Island, B. Dolan este unul din cei mai interesanti artisti indie rap ai scenei americane. De la debutul la Strange Famous Records din 2010, cu albumul Fallen House, Sunken City, Dolan si-a confirmat statutul de rapper agresiv si confruntativ, o prezenta greu de ignorat in spatele microfonului. Dedicat viziunii sale si refuzand sa urmeze trendurile actuale, Dolan si-a atras respectul criticilor muzicali si fanilor deopotriva.

In ultima decada, artistul american a sustinut peste 500 de concerte in toata lumea, performand alaturi de artisti precum Atmosphere, Sage Francis sau trupe hardcore ca Circle Takes The Square si United Nations.

Noul album, Kill The Wolf (2015, Strange Famous/Speech Development Records) contine o serie inedita si eclectica de colaborari cu nume ca Aesop Rock, Buck 65, Kathleen Stubelek (Circle Takes The Square), Dave Lamb (Brown Bird) si producatori precum Alias, Cecil Otter (Doomtree), Buddy Peace si altii.

Cel mai recent single & videoclip, Safety Theater, regizat de britanicul Scroobius Pip, infatiseaza copii in rolul agentilor de securitate dintr-un aeroport, si a fost prezentat in premiera pe blogul Speakeasy al Wall Street Journal.

B. Dolan – Safety Theater (video): https://www.youtube.com/watch?v=U8niW3JTj_I

Proof that underground hip-hop still has bite – Alt Press

Inclusive, powerful, utterly strange and absolutely like no other rap show ever created – MTV Hive

In a perfect world, this is where hip hop would be – Pop Matters.com

Toamna aceasta, turneul european Kill The Wolf traverseaza si Romania. B. Dolan va concerta joi, 22 octombrie, la Cluj-Napoca, in clubul The Shelter, si vineri, 23 octombrie la Bucuresti, in Control Club.

Fratii Grime este numele celui mai nou proiect din zona underground hip hop autohtona, un joc de cuvinte inspirat de Fratii Grimm si subgenul de muzica grime, un stil de rap dinamic si agresiv. Format din Vali Umbra si Power pe Vinil, cunoscuti din trupa Subcarpati, duo-ul a lansat deja cateva single-uri (Locomotiva, Oamenii mei) in colaborare cu Bean MC.

Fratii Grime – Oamenii mei (video): https://www.youtube.com/watch?v=T9duhE6bs5E

Concertul B. Dolan / Fratii Grime de la Bucuresti este organizat de Control Club, in colaborare cu OneDay Live. Parteneri: Tananana, Mixtopia.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/800822810030353

Biletele se pot achizitiona in avans, la pretul de 20 de lei (acces general), online, prin Eventbook.ro (http://eventbook.ro/event/bilete-b-dolan-club-control) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4), Libraria Engleza Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45) sau Libraria Franceza Kyralina (Str. George Enescu, nr. 8).

Despre OneDay

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical din Romania, un proiect independent de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie.