OnixBox lansează noi modele de bijuterii personalizate din Argint

Alba Iulia - 15 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Magazinul online de bijuterii personalizate din argint OnixBox lansează o colecție nouă de bijuterii personalizate cu gravura foto si text, numai bune de dăruit celor dragi!

bratari-argint-personalizate-poza

bratari-argint-personalizate-poza

 Bijuteriile personalizate sunt cu adevărat speciale, remarcându-se prin unicitatea lor și prin emoțiile imprimate și transmise de fiecare piesă în parte. 

Cormos Dorin

Începând din anul 2021, magazinul online Onixbox își diversifică portofoliul de produse și adăugă în colecție noi categorii de bijuterii din argint personalizate cu gravura foto si text. Noile categorii de bijuterii sunt realizate la comandă și includ brățări personalizate și lănțișoare gravate cu nume, mesaje inspiraționale, date sau poze cu cei dragi. 

Totodată, cei de la OnixBox anunță că oferă livrare gratuită pentru orice comanda de bijuterii. Livrarea se face în 24-48h prin curier rapid oriunde în țară, fără taxe pentru kilometri suplimentari și fără a fi nevoie de comandă minimă. 

Mai mult decât atât, administratorul magazinului de bijuterii personalizate a mai anunțat că oferă gratuit serviciul de ambalare premium care constă în împachetarea brățărilor și lănțișoarelor în cutie și pungă pentru cadou. De asemenea, clienții magazinului pot alege o felicitare pe care o pot personaliza cu mesajul lor către cei dragi, felicitare care este scrisă de mână și ambalată într-un plic elegant.

Odată cu lansarea noii colecții de bijuterii personalizate, OnixBox își propune să fie alături de cei care doresc să le ofere celor dragi cadouri personalizate, unice și cu însemnătate prin care transmit dragostea și aprecierea lor. 

După cum a spus și fondatorul: "Bijuteriile personalizate sunt cu adevărat speciale, remarcându-se prin unicitatea lor și prin emoțiile imprimate și transmise de fiecare piesă în parte. Ce cadou poate fi mai frumos pentru o mămică decât un lănțișor din argint personalizat cu poza copiiilor și cu data de naștere?

Cei de la OnixBox se focusează în primul rând pe calitate și acordă o foarte mare atenție bijuteriilor pe care le realizează. Aceștia folosesc doar materiale de înaltă calitate precum: argint 925, aur 14K, piele naturală și pietre semiprețioase. Toate bijuteriile din aur si argint sunt verificate și marcate de ANPC și vin însoțite de certificat de conformitate. 

Noua colecție de bijuterii se bucură de un real succes, marea majoritate a celor care au comandat au ales sa dăruiască brățări personalizate și coliere gravate cu poze, date importante sau mesaje de încurajare și citate motivaționale cu care i-au impresionat pe cei dragi.

OnixBox este un magazin online de bijuterii personalizate realizate din argint și aur care se remarcă prin calitatea gravurii foto și text și prin faptul că oferă un serviciu complet gratuit de împachetare a cadourilor care cuprinde cutia, punga pentru cadou și felicitare personalizată cu mesajul clientului. 

Dacă ești și tu pus în situația de a dărui un cadou unei persoane speciale din viața ta, poți apela cu încredere la serviciile lor.

Despre onixbox

OnixBox a fost înființat în anul 2017 de Cormoș Dorin, iar în cei peste 4 ani de funcționare a ajutat o mulțime de oameni să ofere un cadou perfect celor dragi.