Business IT&C, informatii la zi pe PCForum.ro

BUCURESTI - 29 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Site-ul pasionatilor de tehnologie are de acum inainte o sectiune cu informatii din business-ul IT&C autohton si international, actualizata zi de zi de echipa www.pcforum.ro. Noua sectiune, botezata de noi IT Business Report poate fi accesata direct la adresa: http://www.pcforum.ro/viewforum.php?f=40. De asemenea, pot fi urmarite stirile prin tehnologia RSS: http://www.pcforum.ro/rss.php?f=40.

Forumul pasionatilor de tehnologie a implinit 10 luni de la lansarea oficiala si 10 luni de crestere continua a audientei online si a reusit sa adune 2.100 de membri activi, care au creat 13.000 de articole pe site. In fiecare moment, pe PCForum.ro sunt cel putin 20 de membri conectati, iar recordul de audienta a fost inregistrat pe 8 decembrie 2006 cu 75 de membri conectati simultan.

Din Bucuresti provin aproximativ 27% dintre vizitatorii site-ului de tehnologie. Din Timisoara provin circa 6% din vizitatori, urmeaza Constanta cu 5,9%, Iasi, 5,8%, Galati 5,7%, Craiova 5,2%, Cluj Napoca 5%, Oradea, Brasov 5%, Curtea de Arges 4%, Bacau, baia Mare 4% si asa mai departe. Restul de vizitatori provin din toate regiunile tarii, inclusiv din Republica Moldova (Chisinau 1%).

Vizitatorii provin in procent egal dintre membrii site-ului (circa 30%), din cel mai popular motor de cautare din lume Google (circa 30%), precum si din campaniile de promovare derulate pe alte site-uri din Romania (30%).

Cele mai apreciate sectiuni de pe site sunt cea de stiri, cu 17,8% din vizite. Sunt interesati de gadgeturi (2%), telefoane mobile (2%), jocuri video (1,43%), hardware si software (1,32%). Pe portalul PCForum unde se gasesc toate informatiile la un loc isi pierd vremea aproximativ 8,8% din vizitatori.

Despre Online Business Services

PCForum.ro este un loc de intalnire al pasionatilor de tehnologie. Pe linga forum, avem jurnale personale (blog) si stiri IT&C.
Dan Dragomir
massmedia@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/online-business-services/business-itc-informatii-la-zi-pe-pcforum-ro