Cadouri de Craciun: Top 10 gadgeturi

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Va fi iPhone 3G cel mai cautat cadou de Craciun? Sau va fi detronat de Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG sau Motorola? Va reusi Asus Eee PC sa depaseasca Acer Aspire One? Ramane sa aflam urmarind un sondaj bazat exclusiv pe optiunile utilizatorilor.

PCForum.ro, cel mai popular forum IT din Romania cu peste 125.000 de vizitatori in ultimele 30 de zile conform Google Analytics, lanseaza sondajul anului:
Care este gadgetul perfect pentru un cadou de Craciun? In competitie intra o multime de echipamente de buzunar sau nu, practic unele dintre cele mai

populare gadgeturi ale momentului: telefoane mobile, laptopuri si netbook-uri, camere foto digitale, camere video, playere. Echipa PCForum.ro accepta in

continuare propuneri (bine justificate) pentru includerea in clasament.
Utilizatorii pot de asemenea sa comenteze si sa argumenteze alegerea lor pentru a convinge si pe altii sa voteze produsul ales de ei.

In acest moment, sistemul de vot de pe forum nu permite decat un singur vot pentru un utilizator (IP, cookie). Voturile utilizatorilor vor fi contorizate pina pe

23 decembrie 2008, iar rezultatele vor fi anuntate pe 24 decembrie. Primele zece gadgeturi vor constitui celebrul Top 10, care va ramane activ pe site si dupa perioada votului.
Cele mai votate produse high-tech vor face obiectul unor prezentari speciale pe PCForum.ro.


Acces direct la sondaj:
http://www.pcforum.ro/viewtopic.php?t=5365

Despre Online Business Services

PCForum.ro este cel mai popular site idependent de tehnologie. Prezinta informatii la zi din lumea IT&C, teste si opinii ale cititorilor, informatii despre gadgeturi, echipamente, aplicatii software, site-uri si aplicatii web.
Dan Dragomir
www.dandragomir.biz
massmedia@gmail.com