PrinLume.ro: ofertele turistice le prezentăm gratis comunităţii

BUCURESTI - 6 decembrie 2007

Comunicat tip General in Turism

Încă mai plăteşti publicitate pentru a-ţi afişa ofertele de turism? Orice ofertă de turism, comunicat de presă, ofertă specială, anunţ de restaurat, bar, club, etc. poate fi înregistrată gratuit în portalul www.prinlume.ro, site de turism care adună peste 1.100 de cititori în fiecare zi.

Există în continuare hoteluri, baruri, cluburi, agenţii de turism care plătesc site-uri fantomă pentru a afişa ofertele lor în faţa a 50-100 de vizitatori pe zi. Acest model de business a fost depăşit, iar în curând clienţii vor descoperi că este mai avantajos să te adresezi unei audienţe cât mai largi.
Site-ul www.prinlume.ro a fost dezvoltat de pasionaţi de călătorie şi cuprinde atât informaţii şi oferte turistice, cât şi poveşti de vacanţă, experienţe personale, jurnale ale unor trasee parcurse şi aşa mai departe.

Pe site puteţi găsi şi un album de fotografii de călătorie http://www.prinlume.ro/album.php. Utilizatorii pot să îşi creeze propriile galerii, şi pot de asemenea să câştige premii importante participând la concursurile noastre. Nu trebuie decât să se înscrie pe site şi să scrie povestea de vacanţă. Între premii sunt două camere web, un aparat de ras electric Panasonic, două Memory Stick-uri USB de 2 GB şi de 1 GB. Succes!

Despre Online Business Services

Viziteaza www.prinlume.ro
Dan Dragomir
massmedia@gmail.com