Publicitate Indoor cu sistem de comanda si plata online

BUCURESTI - 8 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu o experienta de peste 12 ani in industria telecom locala, o parte petrecuti la Orange Romania si o parte la Euroweb, Octavian Grozea a lansat in 2009 Dafin Management, o companie care a reusit in cateva luni sa adune in portofoliu nume cunoscute din industrie. Fost director de vanzari la Euroweb, Octavian Grozea s-a apucat de antreprenoriat tocmai in anul crizei economice, pornind o companie de publicitate indoor si un serviciu de consultanta pentru companii.

“In zona de publicitate am gandit un sistem de promovare pe televizoare, indoor , inauntrul unor cladiri de business, localuri si alte astfel de locatii, care sa fie accesibil complet pe Internet”, a explicat Octavian Grozea. Sistemul intra in faza de testare in decembrie si se vor putea comanda campanii care targeteaza mii de angajati din zona de business si pe cei care frecventeaza cluburile din zona Piata Alba Iulia, cu doar cateva click-uri de mouse.
Deocamdata partenerii Dafin Management trimit clipurile video – sistemul recunoaste formate multiple – direct pe adresa lui Octavian Grozea. Dar pe viitor vor putea fi comandate online pachete extrem de accesibile ca si cost, promotiile fiind afisate la ora dorita, pe ecranele vizate, pe durata dorita de client.

In acest moment sunt in total 11 ecrane de mari dimensiuni, majoritatea amplasate in cladirea Floreasca Business Park, in care vor intra 3.500 de oameni in fiecare zi. Octavian Grozea a semnat deja un contract cu localul Cofee Place, situat in zona Piata Alba Iulia, unde vor fi de asemenea amplasate astfel de reclame. “Intentionam sa extindem prezenta pe parcurs, spre mai multe cladiri de business”, a explicat Grozea. Pe site-ul companiei, clientii vor putea alege exact cladirea dorita, numarul de ecrane, la ce ora sa apara reclama si timp de cate zile.
“Preturile sunt cu adevarat de criza, este un sistem facil si eficient, si pentru furnizorii de catering, mici antreprenori din zona fast food, magazine cu livrare de cadouri personalizate, flori, dar si alte firme care permit astfel de comenzi si livrari si vor sa targeteze profesionistii din companii”, a explicat Octavian Grozea.

Despre Online Business Services

Octavian Grozea
Mobil: + 40 – 745 – 440 550
+ 40 – 728 – 888728
E-mail: octavian.grozea@dafin.biz
http://ro.linkedin.com/in/tavigrozea
http://www.facebook.com/profile.php?id=1593300176
Dafin Management
Aleea Dealul Macinului nr. 10, Ap. 9
Bucuresti, Sector 6
Tel: +40 – 3 – 17171717
Fax: + 40 – 3 – 18174672
octavian.grozea@dafin.biz