Angajații din București vor putea comanda începând de azi de pe Micdejunlabirou.ro

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

București, 26 Noiembrie 2018. Micdejunlabirou.ro este o platformă dedicată angajaților din mediile corporate bucureștene care nu dispun de suficient timp pentru a savura la domiciliu prima și cea mai importantă masă a zilei.

Micdejunlabirou.ro - Preparate sanatoase si gustoase

Micdejunlabirou.ro - Preparate sanatoase si gustoase

Lansarea platformei a avut loc în urmă cu doar câteva zile și a înregistrat, deja, numeroase comenzi în zona de Nord, acolo unde se află cea mai extinsă concentrație de birouri din Capitală. Unicitatea proiectului armonizează cu versatilitatea meniului din care angajații pot alege numeroase preparate ce le asigură aportul optim de energie.

O servire personalizată și o aplecare asupra eficientizării timpului angajaților sunt valori împărtășite de puține business-uri ca Micdejunlabirou.ro.

Lansarea platformei Micdejunlabirou.ro constituie materializarea obiectivului de a eficientiza timpul și rutina angajaților din mediile corporate și nu numai. “Ne-am dorit să oferim mai mult decât un serviciu de caterig, nu doar pentru că există o concurență destul de pregnantă în acest sector, dar și pentru că am vrut să inițiem o legătură cu cei pe care îi servim. Vrem să inducem acel sentiment al mâncării de <>, de care servirea autohtonă nu este întotdeauna capabilă” a declarat inițiatorul acestui proiect pentru o publicație locală.

În spatele acestei declarații se ascunde și un research temeinic la adresa comportamentului de consum al angajaților cu vârste între 20 – 35 de ani, adică cei care se concentrează mai mult pe carieră și mai puțin pe timpul dedicat lor înșiși.

În prezent, în fiecare Sector al Capitalei există cel puțin 10 firme de catering, însă niciuna care să targeteze livrarea mic-dejunului. Potrivit studiului de piață desfășurat înaintea lansării platformei Micdejunlabirou.ro, 40% dintre firmele existente targetează evenimentele, 30% livrează mâncăruri cu specific și 30% livrează preparate mainstream (tradiționale). De aici și nevoia pentru un serviciu personalizat, care să ofere angajaților șansa de a se bucura de o masă bogată în nutrienți și proteine care să transmită sentimentul unui mic-dejun ca acasă. De azi, acest lucru este posibil, iar angajații din București pot comanda de la primele ore ale dimineții preparate calde, reci sau fresh-uri din fructe și legume bio.

Tot potrivit acestui studiu, doar 65% dintre angajații din București își iau pauză de masă. Acest lucru scoate la iveală obiceiurile nesănătoase ale angajaților, ceea ce le afectează productivitatea la locul de muncă. În cele mai multe dintre cazuri, aceștia au o singură masă pe zi, după program, dimineața fiind prea grăbiți pentru a consuma un mic-dejun complet. Micdejunlabirou.ro este soluția pentru o masă completă de dimineață și ofertează angajații bucureșteni prin meniuri variate, o servire rapidă și un gust familiar preparatelor servite acasă.

Micdejunlabirou.ro este o platformă recent lansată care se dedică livrării mic-dejunului la orice birou din București sau Ilfov. Ideea aparține unor tineri care doresc să îmbunătățească rutina alimentară a angajaților din mediile corporate printr-un serviciu de catering personalizat.

Despre Micdejunlabirou.ro:

Platforma Micdejunlabirou.ro susține obiceiurile alimentare sănătoase ale angajaților din București și Ilfov. Începând de azi, aceștia pot comanda încă de la primele ore ale dimineții preparate proaspete, calde sau reci, dar și băuturi, iaurturi sau deserturi delicioase. Pentru moment, livrările se efectuează la nivelul Capitalei, însă reprezentanții au lansat anunțul deschiderii a noi puncte de livrare în a doua jumătate a anului 2019.