Avantajele montării unui boiler cu rezistență electrică

Oradea - 18 aprilie 2019

Comunicat tip General in Industrie

Boilerele electrice sunt o variantă viabilă pentru apă caldă deoarece energia electrică este ușor de accesat și nu prezintă niciun fel de pericol. Instalarea unui boiler electric presupune stoparea pierderilor asociate în general cu echipamentele care se alimentează cu combustibil. Nu apar emisii, nivelul de zgomot este scăzut și sunt potrivite montării în orice spațiu.

Boiler cu rezistență electrică

Boiler cu rezistență electrică

Sarcina unui boiler electric este aceea de a încălzi apa, pe care mai apoi să o puteți utiliza. Odată intrată apa rece în boiler, un termostat va controla rezistența electrică. Apa se va încălzi conform parametrilor setați, iar când deschideți robinetul vă veți bucură de apă caldă la discreție.

Rezistența electrică, ori rezistența la coroziune sunt elemente vitale, a căror calitate trebuie să fie garantată de producătorul pe care îl alegeți. Trebuie să țineți cont de faptul că un boiler electric este un echipament pe care îl montați pentru o perioada îndelungată de timp și de aceea este necesar să apelați la cele mai bune produse de pe piață la momentul actual.

Aducem în atenția dumneavoastră boilere cu rezistență electrică de calitate garantată (https://climacenter.ro/categorie-produs/boilere-puffere/boiler-rezistenta-electrica/). Așadar, ați achiziționat ori urmează să achiziționați un boiler cu rezistență electrică.

Pentru a vă argumenta de ce un boiler electric este alegerea perfectă, vă vom prezenta care sunt avantajele și dezavantejele montării unui astfel de echipament.

Avantajele unui boiler cu rezistență electrică:

• control facil al boilerului;
• disponibil în diferite mărimi;
• acces neîntrerupt la apă caldă;
• reglarea temperaturii prin termostat;
• este ușor de montat și nu presupune costuri mari de mentenanță.

Dezavantajele unui boiler cu rezistență electrică:

• deși curentul electric este mai răspândit, prețul acestuia este peste cel al gazelor.

În concluzie, dacă sunteți atenți la nevoile căminului dumneavoastră și la caracteristicile modelelor disponibile, veți face alegerea potrivită. Va recomandăm să comparați modelele și să analizați cu atenție care vi s-ar potrivi cel mai bine și puteți oricând să cereți sfatul specialiștilor în domeniu pentru a avea parte de confortul dorit, dar și de eficiență energetică sporită.

Website: https://climacenter.ro/

Telefon vânzări: 0771 480 551

E-mail: office@climacenter.ro

Taguri: clima center