Best shisha in Bucharest recomandată de turiști

BUCURESTI - 12 august 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sezonul estival crește volumul de turiști care ajung în țara noastră în căutarea de distracție, experiențe și culturi noi, dar și localuri unde se simt ca la ei acasă și unde pot servi best shisha in Bucharest.

Best Shisha Lounge Cafe in Bucharest

Best Shisha Lounge Cafe in Bucharest

Pe numeroase site-uri găsim recomandări ale celor mai bune astfel de localuri, rating-urile acestora fiind subiective, în funcție de experiența fiecărui client. Totuși, de ce aspecte țin cont turiștii atunci când nominalizează unde se servește best shisha in Bucharest ne spun chiar ei, într-un sondaj realizat de Ganesha Caffe Victoriei pe durata a două luni de la începutul sezonului.

Review Ganesha: Best shisha in Bucharest

La Ganesha Caffe Victoriei, turiștii se simt ca acasă, mulțumită culturii pe care localul o aplică meniului, atmosferei și, bineînțeles, narghilelelor servite acestora. Gusturile și mirodeniile sunt perfect instrumentate pentru a le oferi turiștilor un mediu familiar, îndeosebi celor ce provin din țările arabe. Astfel de detalii nu sunt trecute cu vederea de clienți, astfel că review-urile pentru Ganesha au generat un vot de încredere în rândul multora care au frecventat localul din inima Capitalei.

Ali: “Shisha from Ganesha tastes like home”

La întrebarea “De ce îți place shisha de la Ganesha?”, majoritatea răspunsurilor au vizat autenticitatea aromelor folosite. Printre multele răspunsuri oferite de clienți la această întrebare s-a evidențiat cel al lui Ali, un student de origine arabă care a început să frecventeze Ganesha Caffe Victoriei în al doilea an de facultate, la inițiativa unor prieteni. Prin comparație cu alte localuri din Capitală, Ali a răspuns că ”shisha de aici are gustul celei de acasă, aceasta mulțumită autenticității sortimentelor de shisha.” Părerea lui Ali este împărtășită de mulți alți turiști și studenți străini pentru care Ganesha este în top “best shisha in Bucharest”.

Mohamed: “I like the cosy oriental atmosphere”

Turiștii caută best shisha in Bucharest atât pentru a se reconecta cu gustul autentic al narghilelelor de acasă, dar și pentru relaxare. Atmosfera este unul dintre cele mai importante criterii în funcție de care aceștia caută un local de acest gen, iar Ganesha Caffe Victoriei are acest avantaj prin natura sa orientală. Conceptul, meniul, băuturile și narghilelele, toate au la bază cultura orientală, extrem de familiară pentru nu mai puțin de jumătate din clientela Ganesha. Printre clienții Ganesha Victoriei se numără și Mohamed, turist și client fidel al celei mai bune shisha din București, care a găsit aici o atmosferă orientală și relaxantă.

Ari: “I like that I am not treated like an ordinary customer here

Indiferent că provin din țările arabe ori cele europene, clienții Ganesha au parte aici de o servire impecabilă și o primire călduroasă. De altfel, ospitalitatea este unul dintre fundamentele Ganesha și detaliul care o propulsează în top best shisha from Bucharest (https://ganeshacaffevictoriei.ro/en/shisha). Este și părerea lui Ari, un francez stabilit în România de peste cinci ani. Supus și el sondajului demarat de Ganesha Caffee Victoriei, tânărul a răspuns cu mult entuziasm că este un “Shisha Lounge Bar cu o cultură orientală și o viziune europeană”, aspecte reflectate în modul de personalizare a servirii fiecărui client, care se simte aici apreciat și tratat în consecință cu o atitudine deschisă.

Poate părea complicat să te simți ca acasă într-o țară străină, dar nu este cazul celor care frecventează Ganesha Caffe Victoriei. Printre multe localuri de gen din România, turiștii și studenții străini cred că aici se pot bucura de best shisha in Bucharest într-o atmosferă de Lounge Bar. Ganesha aduce Orientul mai aproape de clienți, dar păstrează profesionalismul și deschiderea specifice unei viziuni europene de business.

Shisha de la Ganesha Caffe Victoriei ofertează printr-o varietate de arome intense, importate special pentru a le oferi străinilor o experiență cât mai autentică a gustului familiar. Experiența este desăvârșită într-o ambianță orientală și relaxantă în centrul Capitalei, Calea Victoriei, Nr. 16 – 20. Rezervări se pot face la numărul de telefon +40 748 336 677 sau pe e-mail, la adresa ganeshacaffevictoriei@gmail.com.