Birocratica.ro a dat startul evenimentelor dedicate liber profesioniștilor

Cluj - Napoca - 7 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Numărul liber profesioniștilor din România este în creștere, după cum se arată într-un studiu preliminar desfășurat de Birocratica .ro.

Portal liber profesionisti

Portal liber profesionisti

Portalul constituie un excelent liant între liber profesioniști și companii care au nevoie de anumite servicii temporare, precum traduceri, elaborări de conținut online, fotografii, consultanță etc.

Primii 3.000 de liber profesioniști înscriși în portalul de profesii liberale beneficiază de conturi gratuite și o expunere la oportunități în cadrul evenimentelor, cursurilor și workshop-urilor pe care Birocratica.ro le organizează alături de rețeaua privată de parteneri.

Prezența la conferințe și seminare pe teme de actualitate din diverse domenii constiuie un câștig de imagine pentru liber profesioniștii înscriși în portal.

Acest detaliu subliniază expunerea masivă la care cei înscriși în portal sunt supuși în cadrul evenimentelor organizate de Birocratica.ro, îndeosebi a celor care aleg să scrie articole de blog pe teme de actualitate pentru secțiunea de blog a portalului. Aceștia din urmă beneficiază de promovare adițională și o expunere eficientă la noi colaborări.

Spre exemplu, în data de 30 noiembrie a fost organizat un seminar pe teme de fiscalitate la care au fost invitați în calitate de speakeri nu mai puțin de cinci lectori cu o experiență notabilă în domeniu. În plus, la eveniment au fost prezenți colaboratori în căutare de liber profesioniști, fapt pentru care prezența acestora se poate concretiza într-un schimb de contacte și eventuale parteneriate pe termen lung.

Accesul membrilor Birocratica.ro la evenimente este prioritizat

Ideea portalului este aceea de a investi în membrii săi, motiv pentru care se implică în toate aspectele atribuite succesului acestora, ținându-i conectați în permanență la noutăți despre domenii și instrumente în trend. În acest sens, cei înscriși pe Birocratica.ro sunt prioritizați pe lista de invitați la evenimentele organizate în București și alte mari orașe. În plus, aceștia beneficiază și de discount-uri semnificative în privința taxei de participare, totul pentru a-i încuraja să participe în număr cât mai mare la evenimentele ce le extind orizonturile.

Formare și învățare continuă pentru membrii Birocratica.ro

“Fiecare eveniment prezent și viitor este fundamentat pe un criteriu extrem de important pentru noi: actualitatea. Pentru că membrii noștri au optat pentru profesii liberale, este clar că aceștia au nevoie de expunere, de resurse și instrumente actualizate și de a ține pasul cu schimbările din piața muncii. Tool-urile se schimbă, trendurile se schimbă, iar dacă nu te conformezi riști să oferi servicii ieșite din uz” a declarat inițiatorul portalului Birocratica.ro.

Mai mult, Birocratica.ro a lansat de curând și o platformă de bursă de proiecte și resurse alocate acestora, unde cei înscriși își pot găsi colaboratori pentru proiecte, licitații sau lucrări.

Liber profesioniștii din România își pot extinde contactele în cadrul evenimentelor organizate de Birocratica.ro în colaborare cu reprezentanți ai rețelei private de parteneri. Pe teme de actualitate și focusate pe prevenirea stagnării evoluției liber profesioniștilor, raportat la domeniul de activitate al fiecăruia, aceste evenimente oferă excelente oportunități pe care cei înscriși în portal le pot exploata în funcție de disponibilitate.

Extinderea portofoliului de clienți, respectiv de colaboratori, este un obiectiv pe care mulți îl asociază prezenței la seminarele, conferințele, cursurile și workshop-urile organizate în parteneriat cu Birocratica.ro.

Contact

Website: www.birocratica.ro

Adresă: Cluj Napoca, Residence Il Lago, Str. Dunarii, Nr. 20B, Corp C

Telefon: 0727 471 451

E-mail: office@birocratica.ro

Taguri: birocratica