Cea mai bună locație din București pentru petrecerile corporate

BUCURESTI - 12 iulie 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Evenimentele corporate nu sunt ușor de organizat, iar majoritatea persoanelor care se ocupă de pregătirile necesare pentru o astfel de petrecere găsesc cu greu o locație potrivită.

Lounge & Cocktail Bar Bucuresti

Lounge & Cocktail Bar Bucuresti

Aceasta trebuie să se potrivească tematicii și să ofere spațiul necesar desfășurării, dar în același timp să aibă și capacitatea de a capta atenția invitaților pentru a-i face să rămână pe toată perioada evenimentului. Cea mai bună soluție este localizată chiar pe Calea Victoriei, foarte aproape de Centrul Vechi al capitalei și se numește Ganesha Caffe Victoriei.

Ganesha Caffe Victoriei a apărut în urma succesului răsunător al cafenelei Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu. Proprietarii luau de mult timp în calcul extinderea, însă într-un mod total diferit. Astfel, s-au îndreptat către zona de Lounge Bar & Cocktail Bar și au creat în centrul Bucureștiului cea mai exclusivistă locație. Decorul uimește de fiecare dată prin culorile viu colorate utilizate pentru pereți și mobilier, în timp ce meniul variat satisface chiar și cei mai pretențioși clienți și turiști.

,,O petrecere corporate de succes are în primul rând nevoie de o tematică pe măsură, iar la Ganesha Caffe Victoriei oferim deja acest lucru prin decorul inedit, acompaniat de meniul cu specific oriental. Ne-am inspirat din legendele zeității Ganesha pentru crearea locațiilor noastre, iar cea de pe Calea Victoriei ne-a depășit așteptările. Este de departe un loc care poate găzdui chiar și cele mai exclusiviste evenimente, iar decorul este unul cu totul unic.” a declarat un reprezentant Ganesha Caffe Victoriei.

Faptul că Ganesha Caffe Victoriei este gândită drept un Lounge Bar și Cocktail Bar oferă extrem de multe posibilități organizatorilor. În primul rând, spațiul generos permite organizarea petrecerilor corporate, iar elementele de decor deja montate formează bazele unui eveniment reușit. În al doilea rând, faptul că există și opțiunea de a servi cocktailuri preparate de personalul calificat transformă locația în singura care îmbină mai multe nevoi ale unei petreceri corporate, chiar dacă se află în centrul aglomerat al orașului. Nu în ultimul rând, invitații se vor putea delecta cu narghilea de calitate și vor înțelege de unde a apărut titulatura de cea mai bună narghilea din București.

Persoanele care au organizat petreceri corporate la Ganesha Caffe Victoriei au beneficiat de personal amabil și profesional, narghilea de calitate și băuturi cu specific oriental. Aceste atuuri urcă localul în topul preferințelor, deși este în esență relativ nou apărut într-o zonă în care concurența este acerbă. Cu toate acestea, proprietarii au găsit cheia succesului și transmit acest lucru mai departe către clienții care aleg să le calce pragul, indiferent de natura vizitei lor.

Despre Ganesha Caffe Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei îndeplinește dublul rol de Lounge Bar și Cocktail Bar dedicat petrecerilor corporate, serilor în oraș cu prietenii, dar și turiștilor care se află pe Calea Victoriei și își doresc să experimenteze o locație îmbogățită de atmosfera cu specific oriental. Recunoscută printre iubitori pentru cea mai bună narghilea din București, Ganesha Caffe Victoriei este locul perfect în care să găzduiți evenimente corporate, mai ales din pricina localizării centrale.

Telefon: 0748 336 677

Adresă: Calea Victoriei nr. 16-20

Website: https://ganeshacaffevictoriei.ro/

E-mail: ganeshacaffevictoriei@gmail.com

ersoanelor implicate: reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.