CopyZone anunta innoirea grilei de materiale la puzzle-uri si perne personalizate

BUCURESTI - 11 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

CopyZone urmeaza sa isi innoiasca grila de materiale pentru confectionarea puzzle-urilor si a pernelor personalizate. Reprezentantii firmei sugereaza ca doresc, astfel, sa ofere cadouri mult mai durabile, ca urmare a faptului ca peste jumatate din cereri vizeaza cadouri de nunta, botez etc si este optim sa reziste la uzura cat mai mult timp.

In magazinul Copyzone.ro se gaseste o varianta extinsa de cadouri ce pot fi personalizate dupa preferintele clientului, printre acestea numarandu-se si perne si puzzle-uri.

In timp ce reprezentantii firmei au lucrat constant la imbunatatirea serviciilor, prin selectarea celor mai bune materiale si tehnici de print, 2019 vine cu un obiectiv si mai puternic.

“Un exemplu prin care <> cu industria este introducerea in grila de produse a puzzle-ului magnetic, disponibil aici https://copyzone.ro/servicii/personalizate/puzzle-personalizat/ atat in forma standard, dreptunghiular, cat si in forma de inima. Surpriza noastra pentru clientii CopyZone vor fi materiale noi, durabile, care vor completa actuala gama pe care o avem expusa in shop”, subliniaza managerul CopyZone.

Concomitent cu regandirea materialelor pentru puzzle-uri personalizate se lucreaza si la categoria perne personalizate, despre care aceeasi sursa declara ca “desi este dificil sa initiezi si gestionezi acest update in grila de produse, este si necesar; in 2018, am avut placuta surpriza de a constata ca un sfert dintre clientii care au comandat perne personalizate au venit din zona event, adica nunti, botezuri, aniversari, ceea ce ne-a determinat sa imbunatatim materialele pentru ca acestea sa tina cu adevarat o viata, la fel ca amintirea pe care doresc sa o pastreze vie.”

La momentul actual, puteti comanda perne personalizate de pe site: https://copyzone.ro/servicii/personalizate/perne-personalizate/ in forma patrata cu fermoar sau cu snur si in forma de inima. Pernele vor putea fi si curatate la masina de spalat, la temperaturi de 30 -40°C.

CopyZone gazduieste noua categorii de produse personalizate, printre care si tricouri, cani, placi, mouse-uri si sepci, dar si magneti. Produsele pot fi comandate atat din shop-ul online, cat si outdoor, din locatiile Splaiul Independentei 210 Sector 6, Bucuresti (Luni – Vineri 09:00 – 21:00, Sambata – Duminica 09:00- 18:00) sau Sos. Cotroceni 8A, Sector 6, Bucuresti (Luni – Vineri 09:00 – 18:00). In functie de volumul produselor pe care doriti sa le personalizati, le puteti obtine pe loc sau puteti transmite comanda in avans, pentru a va putea bucura la timp de acestea.

Pe langa serviciul de personalizate, CopyZone ofera si servicii de copiere, printare si scanare documente, laminare, indosariere etc. De asemenea, are o vasta experienta in productia publicitara outdoor. Va reamintim faptul ca printre colaboratorii CopyZone se numara atat persoane fizice, cat si corporatii de calibrul McDonald’s. De asemenea, CopyZone a fost compania aleasa pentru personalizarea recuzitei in Hotel Marriott.

Clientii CopyZone vor putea testa noile materiale ale puzzle-urilor si pernelor personalizate incepand cu aceasta luna. Acestea le vor inlocui pe cele actuale si prezinta o serie de caracteristici superioare, ca de pilda rezistenta mai mare la uzura si spalare (in cazul pernelor), dar si rezistenta la socuri mecanice sau indoire (in cazul puzzle-urilor).

Reprezentantii companiei se asteapta ca vanzarile la aceste categorii de produse personalizate sa creasca in 2019 cu pana la 15% (imediat de la implementarea noutatii) si cu 40% in ultimul trimestru al anului. Tot acestia mai specifica faptul ca segmentul de cadouri personalizate si-a extins granitele si dincolo de persoane fizice, companiile si corporatiile numarandu-se printre clientii fideli ai acestor servicii.

Cele mai multe dintre produsele personalizate fac obiectul unui cadou, in timp ce altele sunt comandate pentru a revigora birourile si a le oferi o atmosfera familiara angajatilor. Print-urile aplicate adesea puzzle-urilor si pernelor personalizate infatiseaza persoane dragi sau scene din evenimentelor de care doresc sa isi aminteasca la birou. 

Despre CopyZone:

CopyZone presteaza servicii de print si productie publicitara outdoor. Compania are doua puncte de lucru active, respectiv in Splaiul Independentei 210 (Telefon: 031.434.52.31| 0722.300.958, E-mail: copy.zone@yahoo.com | grozavesti@copyzone.ro) si Sos. Cotroceni 8A (Telefon: 021.31.31.501 | 0727.940.026 / 0722.300.958, E-mail: copy.zone2@yahoo.com | cotroceni@copyzone.ro), ambele localizate in Sector 6, Bucuresti.