Goji Bio Brașov își mărește portofoliul de parteneri în afaceri

Brasov - 10 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Industria alimentară din România de la an la an este inundată cu produse alimentare de export, indiferent că vorbim de leguminoase, lactate, fructe, carne, care promit calitate înaltă și un aport de substanțe benefice organismului.

Cu o așa abundență de produse inscripționate cu blazon străin și cu atât de mulți consumatori de produse aspectuoase, nu este de mirare că agricultorii din România încep să piardă din ce în ce mai mult teren în fața producătorilor străini. Acestă problemă a stârnit controverse atât în rândul agricultorilor, cât și în rândul diverselor asociații care militează pentru aceștia. Cu o industrie agricolă națională în scădere, mulți agricultori încep să lase deja răsadul jos și să se îndrepte către ale domenii.

Cu toate aceste, există anumite companii care nu se dau la o parte din calea valului de producători străini și își mențin o poziție defensivă, având ca instrumente: calitate, muncă și profesionalism. Unul dintre producătorii români care a dovedit imunitate față de tentaculele de peste graniță și a înflorit pe zi ce trece este producătorul Goji Bio Brașov. După cum și numele sugerează, Goji Bio Brașov este producătorul ce își desfășoară activitatea în cultivarea și prelucrarea plantelor și a fructelor goji.

Cu o experiență notabilă în acest domeniu, Goji Bio Brașov este prima pepinieră care deține certificarea BIO a fructelor goji din România. Producător de răsad săditor bio, Goji Bio Brașov oferă un pachet complet de servicii celor care doresc să dețină propria cultură de fructe goji, oferindu-le totodată și un punct de desfacere pentru acestea.

Goji Bio Brașov își extinde vertiginos grila de producători goji

Goji Bio Brașov a dorit să le ofere oamenilor care lucrează în agricultură posibilitatea să dețină o cultură proprie de fructe goji, care pe lângă faptul că se cultivă și se întreține foarte ușor, se dovedește a fi foarte productivă și din punct de vedere financiar. Astfel, Goji Bio Brașov pune la dispoziția doritorilor: material săditor goji certificat bio, consultanță, punct pentru desfacere, apartenența ca membru al Asociației Cultivatorilor de Goji din România. Prin această ofertă, producătorul a reușit să adune de-a lungul anilor mulți simpatizanți și doritori.

Trăgând linie la finele acestui an, producătorul Goji Bio Brașov a reușit  să ofere serviciile multor doritori, observând că de la an la an numărul acestora este în creștere. Astfel, se așteaptă ca în doi ani piața produselor din România să fie plină cu fructe goji certificate BIO doar din România, îmbunătățind astfel economia, dar și bunăstarea consumatorilor de goji.

Producătorul Goji Bio Brașov este într-o continuă evoluție

În anul 2017, producătorul Goji Bio Brașov a dorit să dețină încă o plantație care să se întindă pe 2ha pană la finele 2018 în comuna Balaciu, Ialomița. Acest lucru deja s-a materializat și nu dorește să se oprească aici. Vizează să adune din ce în ce mai multi adepți să să își extindă pepiniera în cat mai multe regiuni ale țării.

Taguri: goji bio brasov