Multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000 eficientizează rutina birocratică în mediul de afaceri

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Gestionarea eficientă este cheia succesului, în special atunci când discutăm despre mediul de business, antrenat de un continuu schimb de informații. Există diverși factori implicați în gestionarea eficientă a logisticii, de exemplu, automatizarea imprimarii, scanării și copierii documentelor. Dar, există întotdeauna o posibilitate de a îmbunătăți procesul, iar această modalitate este desăvârșită prin multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000.

Imprimante AltaLink - Soluții oferite de RTSol

Imprimante AltaLink - Soluții oferite de RTSol

Atunci când afacerea dumneavoastră este pasibilă de evoluție, trebuie să găsiți modalități de îmbunătățire a rutinei birocratice, ușurând, astfel, munca angajaților.

Clădirile de birouri din zona de Nord se supun performanței

În cazul celor mai noi clădiri de birouri din Nordul Capitalei s-a optat pentru recuzita performantă, capabilă să înjumătățească, în unele cazuri, timpul dedicat de angajați scanării, imprumarii sau copierii documentelor. Acest lucru este fost posibil odată cu lansarea multifuncționalelor Xerox Altalink B8000 și C8000, două reale ajutoare pentru mediul de afaceri românesc. Grație perifericelor de ultimă generație, acestea pot susține până la 500 de coli, pot capsa până la 50 de coli și pot scana până la 200 de imagini / minut.

Planificare eficientă a comenzilor, posibilă cu multifuncționale Xerox

Primul pas pentru realizarea unei sarcini este planificarea. Acum, grație multifuncționalelor Xerox Altalink B8000 și C8000, planificarea este mai ușor de realizat și încapsulează diverse opțiuni. Aceasta presupune procurarea documentelor pe care doriți să le imprimați, copiați sau scanați și efectuarea comenzii. Grație conectivității mobile, permise prin tehnologia NFC (Near Field Communication), acestea pot exercita comenzile prin simpla apropiere a device-ului.

În afară de acestea, ceilalți parametri sunt – timpul și costurile. Diagrama fluxului de documente poate arăta antrenantă sau statică, de la zi la zi. În cele mai multe dintre cazuri, însă, scopul planificării este de a realiza munca maximă în cel mai scurt timp posibil. De aceea, multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000 facilitează accesul la aplicații de tipul Google Drive, Microsoft OfficeDrive, Microsoft Offcie 364 sau DocuShare.

Automatizarea degrevează angajații de sarcini consumatoare de timp

În epoca automatizării, tehnologia joacă un rol major în creșterea eficienței unei organizații. Automatizarea are un rol vital în optimizarea proceselor de afaceri. Există numeroase tipuri de software valoroase care pot fi implementate în procesul birocratic. De exemplu, multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000 pot imprima, scana sau copia documente prin transfer rapid Wi-Fi.

De altfel, multifuncționalele satisfac un volum imens de documente, până la 500 de coli și 200 de imagini / minut cu alimentatorul de documente față – verso. În plus, aceste echipamente Xerox permit stocarea fișierelor scanate în aplicațiile sus-menționate, păstrând garanția confidențialității acestora, grație funcției de “imprimare securizată” ce permite accesul pe bază de PIN.

Atenția la detalii care contează pentru comunicarea eficientă

Mediul de afaceri înseamnă un schimb continuu de informații. Înseamnă date care trebuie agreate de furnizori, înseamnă timp alocat luării deciziilor pe baza unui comunicat, înseamnă atenție la detalii. Multifuncționalele Xerox Altalink B8000 și C8000 desăvârșesc toate aceste detalii prin funcțiile încorporate, ce permit transferul, copierea sau imprimarea de documente prin intermediul rețelei Wi-Fi.

În mod similar, datele despre angajați pot fi gestionate utilizând un software specific dezvoltat pentru aceste sarcini ale multifuncționalelor. Prin urmare, un birou de mari dimensiuni, care îmbrățișează tehnologia pentru creșterea productivității trebuie să adopte cel puțin unul dintre aceste modele de multifuncționale Xerox. Doar astfel angajații pot excela și își pot eficientiza rutina de lucru dedicată sarcinilor birocratice.

Un birou de mari dimensiuni în zona de Nord a Capitalei este supus unui volum imens de informații și documente pe care angajații trebuie să le gestioneze în timp real. Grație lansării celor mai noi două modele Xerox Altalink B8000 și C8000, munca angajaților este aproape înjumătățită. Aceste multifuncționale pot imprima până la 200 de imagini pe minut și susține până la 500 de coli datorită perifericelor de ultimă generație. În plus, transferul de informații se efectuează prin semnal Wi-Fi, iar documentele scanate pot fi accesate prin coduri de securitate.

Contact:

Adresa: Str. Polonă 95-99, Sector 1, București, 010496

Telefon: 0312.26.26.26

Website: https://www.rtsol.ro/xerox-altalink-b8000-si-c8000/

E-mail Catalina.Calciu@rtsol.ro

E-mail Adrian.Sebe@rtsol.ro