Noua locație Ganesha Caffe reinventează boemia de pe Calea Victoriei

BUCURESTI - 22 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

București, 21 Noiembrie 2018. O nouă locație Ganesha Caffe va fi inaugurată pe Calea Victoriei din București, comunică acționarii acesteia.

Narghilea București - Cafenea Ganesha Victoriei

Narghilea București - Cafenea Ganesha Victoriei

Kristina Rababah, Ali Rababah și George Ioniță, cei care au pus bazele celei mai de succes cafenele cu specific oriental din Capitală, au lansat câteva indicii despre ce aduce nou această locație și plusvaloarea pentru clienții fideli ai Ganesha Caffe. Noua locație de pe Calea Victoriei se va deschide oficial în luna februarie a anului 2019.

Ganesha Victoriei constituie un pas firesc al unui business îmbrățișat cu aplomb de bucureșteni. Noua locație servește mai multor nevoi prin specificul de cafenea, ceainărie și club-lounge.

Proiectul Ganesha Caffe a debutat în anul 2013, la inițiativa a trei tineri antreprenori care și-au dorit o experiență unică din partea unei locații cu specific oriental. Pentru că la acea vreme în București nu exista o cafenea pe gustul lor, aceștia au decis să deschidă o cafenea menită să ofere băuturi și preparate pe lângă atmosfera de poveste incitată de specificul oriental.

“Ganesha reprezintă mai mult decât o cafenea și ceainărie în București, reprezintă un loc primitor în care te deconectezi de la stresul zilnic, împărtășești bucuria de a savura o cafea de origine, importată special pentru Ganesha”, a relatat Ali Rababah, unul dintre actionarii Ganesha Caffe.

Spre deosebire de Ganesha Caffe din Bulevardul Barbu Văcărescu, Nr. 71, Sector 2, București, care plusează printr-o bucătărie ce permite prepararea unui număr mai mare de gustări cu specific oriental, focusul în cazul celei din Calea Victoriei este situat asupra extinderii zonei de băuturi, pentru a reinventa cafeneaua printr-un caracter de club-lounge dedicat nu doar servirii cafelelor și narghilelelor, dar și organizării de evenimente restrânse și socializării.

Noua cafenea dispune de 90 de locuri la interior și 85 la exterior, pe terasă și este amenajată astfel încât să permită un confort pentru clienți, chiar și în cele mai aglomerate perioade cum ar fi weekend-urile sau sărbătorile.

Ganesha Victoriei continuă să aducă în atenția clienților cele mai bune și mai aromate narghilele (Detalii aici: http://www.ganeshacaffevictoriei.ro/narghilea), păstrând eticheta care au făcut-o atât de populară. “Nu facem rabat de la narghilele de ultimă generație, deși ne-am extins și pe partea de lounge. Rămânem la origini, însă și evoluăm pe măsura expunerii pe care o desăvârșim prin intermediul clienților noștri” au declarat acționarii Ganesha Victoriei.

La acest moment, cafeneaua se află în stadiu de promovare și continuă investițiile în logistică, suma lor ajungând la peste 150 de mii de euro. Se așteaptă, însă, ca noua locație Ganesha Victoriei să fie un real succes, ținând cont de planul de afaceri al celor trei antreprenori.

Noua locație a cafenelei Ganesha va reinventa caracterul boem al localurilor de pe Calea Victoriei prin specificul său oriental. Spre deosebire de majoritatea cafenelelor mainstream, Ganesha Victoriei se impune prin originalitate, o zonă club-lounge amenajată conform nevoilor clienților și narghilele din inox, de ultimă generație. Plusvaloarea este adusă de unicitatea și versatilitatea meniului, care se extinde, acum, grație lounge bar-ului.

Despre Ganesha Caffe Victoriei SRL:

Ganesha Victoriei SRL a fost înființată în anul 2018 sub CUI 39986140 și Nr. Înmatriculare J40/14613/2018. Cafeneaua este localizată în Calea Victoriei 16-18-20, Sector 3, București și va fi inaugurată în februarie 2019. Ganesha Victoriei duce mai departe caracterul oriental al cafenelei și ceainăriei Ganesha, făcut cunoscut bucureștenilor din 2013. 

Contact

Website Ganesha Victoriei: http://www.ganeshacaffevictoriei.ro/

Adresa: Calea Victoriei, Nr. 16 - 20

Rezervări: 0748 336 677

Facebook: https://www.facebook.com/GaneshaCaffeVictoriei