Parfumul tester, o optiune accesibila pentru persoanele care adora parfumurile de designer

BUCURESTI - 23 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Parfumul a devenit cu multe secole in urma o esenta efemera, dar sacra pentru oameni. Povestea sa incepe din secolul al II-lea, fiind folosit drept elixir pentru dragoste. Mirosul sau seducator a facut ca parfumul sa devina o arma a seductiei si a legaturii dintre doua persoane, si ce arma este mai mare si mai puternica decat seductia? Nici macar una.

Parfumuri tester de dama si barbatesti

Parfumuri tester de dama si barbatesti

Astfel, aceasta lume a parfumurilor a inceput sa creasca si sa infloreasca ajungand in ziua de astazi la o varietate de marimi, forme si compozitii menite sa reprezinte personalitati, momente si caractere.

O observare atenta a acestei piete ne va duce la o concluzie general valabila si anume: cate buzunare, atat de multe parfumuri. Desi inainte parfumul era folosit cu preponderenta de nobilime, astazi parfumierii ne-au pus la dispozitie o gama variata de parfumuri menite sa satisfaca orice buzunar si orice gust. Cu toate acestea, in functie de cost, calitatea parfumurilor difera extrem de mult.

Un parfum cu o calitate ridicata este de cele mai multe ori fabricat din cele mai fine ingrediente, oferind o explozie de mirosuri fine care persista cateva ore bune. De asemenea, parfumurile care ofera si un siaj extrem de ridicat poarta de cele mai multe ori  blazonului unei case de parfumuri renumita pe intreg mapamodul, iar o sticluta de 30 de ml poate sa coste si peste 1.500 de lei.

Pentru unii iubitori de esente fine, acesta suma poate sa fie cu mult peste puterea de cumparare, astfel brandurile lumii au pus la dispozitia acestora o varianta optima si anume – parfumul tester.

Parfumul tester, varianta accesibila iubitorilor de parfumuri

Exista mult mai multe beneficii aduse de catre un parfum tester celui care doreste sa il achizitioneze si anume:

1. Pret - Pretul unui parfum tester este mult mai scazut decat daca va orientati catre o sticluta de parfum de pe rafturile parfumeriilor consacrate. Desigur, si cantitatea este mai mare, dar acest avantaj paleste in detrimentul satisfactiei detinerii unei esente cu totul si cu totul deosebite, care ofera iubitorilor un sentiment de fericire.

2. Calitate - Calitatea unui parfum tester este ireprosabila. Ofera un siaj ridicat, iar notele ofera o persistenta crescuta.

3. Brand de renume - cu banii economisiti pentru o sticla de parfum al unui brand de renume puteti sa va achizitionati poate 3 - 4 parfumuri de pe https://www.parfumtester.ro/.

Dupa cum se poate observa, parfumul tester aduce cu el foarte multe beneficii celor care isi doresc sa aiba in colectia proprie mirosul fin al lumii de lux.

In general, parfumul tester are menirea de a ii oferi potentialului cumparator printr-o simpla pulverizare esenta parfumului mult iubit. Astfel, dupa cum si numele sugereaza, parfumul tester are menirea de a ii indemna pe oameni sa testeze mirosul, siajul si calitatea unui parfum.