Scanarea rapidă a documentelor pentru situațiile de urgență

BUCURESTI - 20 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Cu toții trecem prin situații neplăcute în care avem nevoie urgent de o copie în format digital a unui act de identitate sau a unui contract și ne lăsăm cuprinși de panică din pricina lipsei de timp.

Servicii de scanare documente

Servicii de scanare documente

Fie că imprimanta de acasă nu are scanner, ori pur și simplu ați uitat, aveți nevoie de serviciile unui centru de printare care să vă ajute rapid în rezolvarea acestei probleme.

Scanarea documentelor presupune transformarea lor din formatul fizic într-unul digital cu scopul de a putea fi ulterior copiate sau transmise. Pentru a putea efectua scanarea aveți nevoie de un scanner, de o imprimantă care să aibă și această funcție, ori de cel mai apropiat centru de printare din orașul dumneavoastră. Copyzone.ro are două sedii în București pentru a acoperi nevoile mai multor clienți în timp util și la prețuri extrem de avantajoase.

Serviciile de scanare sunt necesare deoarece este mult mai ușor să transmiteți spre exemplu o copie a buletinului în format digital pe mail, în loc să apelați la metoda standard de livrare. Nu trebuie omis nici faptul că nu toată lumea face față schimbărilor în tehnologie, iar o simplă vizită de rutină la medicul de familie sau la bancă pentru obținerea unui credit necesită existența unor documente în format digital. Centrele de printare precum Copyzone.ro sar în ajutorul oamenilor care nu dețin cunoștințele ori echipamentele necesare, dar și pentru aceia dintre dumneavoastră care nu au apucat să scaneze documentele la timp, iar acum au nevoie urgentă de ele.

Oferta Copyzone.ro pentru scanare documente cuprinde:

• Scanare alb negru și color în format A3 și A4 (Prețuri aici: https://copyzone.ro/servicii/centru-printare/scanare-documente/);
• Numerotare, redenumire documente și fișiere;
• Prețuri reduse în funcție de numărul de pagini;
• Încărcarea fișierelor în format digital în Google Drive;
• Arhivarea în dosare, bibliorafturi sau cutii de arhivare;
• Scoaterea capselor inițiale și capsarea documentelor original la final.

Copyzone.ro este alegerea perfectă pentru orice solicitare aveți în materie de printare, scanare și producție publicitară. Gama variată de servicii acoperă o paletă largă de nevoi, dar și o mare parte din necesitățile bunei funcționări a unui business.

De asemenea, pe site-ul https://copyzone.ro veți găsi și magazinul online care vă pune la dispoziție achiziționarea de produse personalizate. Fie că doriți să vă promovați afacerea, ori să faceți un cadou angajaților sau prietenilor dumneavoastră, puteți alege din multitudinea de produse personalizate disponibile pe site. Echipa de profesioniști dedicată este întotdeauna pregătită să vă ajute și folosesc echipamente profesionale pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cele mai bune rezultate.