VitanClean, spalatoria de covoare din Bucuresti care foloseste doar solutii ecologice pentru sanatatea clientilor sai

BUCURESTI - 24 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Spalatoria profesionala de covoare VitanClean Bucuresti, reprezentata de site-ul spal-covoare.ro, ofera prospetime indelungata covoarelor datorita procesului complet automatizat, certificat de cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii de curatatorie si spalatorie in Bucuresti

Servicii de curatatorie si spalatorie in Bucuresti

Solutiile utilizate nu dauneaza covoarelor ori mediului inconjurator, devenind astfel una dintre putinele spalatorii de covoare din capitala care se poate lauda cu standardele calitatii ISO 9001 si ISO 14001.

„Obtinerea certificarii ISO a fost un pas important pentru noi deoarece punem intotdeauna pe primul loc satisfactia și sanatatea clientilor nostri. Faptul ca ei aleg serviciile noastre ne demonstreaza ca au incredere in personalul profesionist si echipamentele utilizate. Feedback-ul clientilor este de fiecare data imbucurator si tocmai de aceea, punem accentul pe imbunatatirea proceselor de spalare, pastrand in continuare atentia pentru mediul inconjurator.” a declarat un reprezentant al grupului VitanClean.

Spalatoria pune la dispozitie clientilor sai toate informatiile necesare pe website-ul spal-covoare.ro. In spatiul online sunt detaliate etapele procesului de spalare, alaturi de datele de contact si pentru transparenta totala, sunt indicate inclusiv preturile fiecarui serviciu in parte. Pentru a fi mai aproape de clientii sai, programul este de luni pana vineri, spalarea covoarelor efectuandu-se astfel in cel mai scurt timp posibil.

Spalatorie & Curatatorie Covoare VitanClean ofera servicii de spalare si curatare a covoarelor si a mochetelor, utilizand echipamente si tehnologii profesionale si detergenti si tratamente de calitate superioara. Astfel, calitatea si prospetimea covoarelor si a mochetelor este prelungita datorita utilizarii substantelor speciale, prietenoase cu mediul inconjurator. De asemenea, uscarea adecvata a covoarelor garanteaza livrarea in cele mai bune conditii in urma procesului de spalare. Astfel, clientii sunt scutiti de corvoada spalarii covoarelor la domiciliu si de riscul deteriorarii acestora.

Spalatoria de covoare VitanClean Bucuresti opereaza pe tot teritoriul Bucurestiului, inclusiv Ilfov, iar odata efectuat apelul telefonic, preluarea covoarelor se va face in timp util, transportul fiind garantat de firma. De asemenea, in cazul nefericit in care clientii nu sunt multumiti de serviciile de spalare, spal-covoare.ro ofera refacerea serviciului pentru a se ridica la asteptarile celor mai reticenti clienti.

Anii de experienta in domeniu, alaturi de echipamentele tehnologice si personalul calificat, recomanda spalatoria de covoare spal-covoare.ro drept cea mai buna alegere pentru curatarea si spalarea mochetelor in timp util, la standarde ridicate. Eticheta eco a solutiilor utilizate si eliminarea a 99,9% din bacteriile si alergenii prezenti in tesaturi sunt aspectele care au convins mii de clienti sa apeleze la aceasta spalatorie. Feedback-ul acestora este usor de urmarit si in social media, fapt ce dovedeste devotamentul si profesionalismul spalatoriei VitanClean Bucuresti.

Despre VitanClean S.R.L.

Spal-covoare.ro apartine grupului VitanClean Bucuresti, singura spalatorie si curatatorie de covoare din capitala care ofera pachetul complet de servicii de curatenie pliate pe nevoile fiecarui client, la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Website: https://www.spal-covoare.ro/
Telefon: 0768.654.545 sau 0724.456.000
Adresa: Calea Vitan nr. 212, Sector 3, Bucuresti